Kardeşim Deep Web'e girmiş sorun olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DeepWeb ile DarkWeb kavramlarını karıştırıyorsunuz. Datalarımız 2015'ten beri DeepWebde halay çekiyorlar zaten.

Bence şuan paranoyaklaşmışsınız format attın, modemi resetledin oldu bitti. Devlet sırrıda indirmemiştir sonuçta, olabilir böyle şeyler. En fazla olacak şey keyloger gibi gibi virüsler falan yiyip bilgi kaptırabilirdiniz, formatlada çözülmüş. Endişelenmeyin.

Arkadaşlar dağılabilirsiniz troll çıktı

Modemi resetle ip'yi değiştir. Onun dışında bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

Polis gelmez muhtemelen. 2-3 hafta o görüntüler yüzünden korkabilir. Yalnız bırakmayın.

Terörizm(bomba yapımı vs.)İle ilgili şeyler indirmediyse sıkıntı olacağını sanmıyorum. Fakat bu tür şeyler indirdiyse ciddi sıkıntı çıkabilir.

Bir şey olmaz V3 linklerine girmediyse korkmanıza gerek yok en azından VPN'le girseymis.

Virus taramasindan cikmayan o kadar cok virus var ki... Isterseniz direk kendiniz dosyalari tek tek kontrol edin arada gorev yoneticisine bakin.

Ben IP için demedim bazı arkadaşlar illegal şeylerin modemde depolandığını sanıyor onlardan sandım.

Modemde bir software olmadigi icin depolanamaz rahat olun sadece baska cihazlara bir şeyler gitmis olabilir onun icinde modemi resetleyin. Şu anda Wi-Fi'ya baglandiginiz tum cihazlariniz riskli.

Kaç kez girdim, ne pskilojim bozuldu ne evimi polis bastı. Hiçbir şey olmadı. Ama çok pişmanım.
Not: Girmemenizi tavsiye ediyorum benimki sadece forumdu. Müstehcen içeriklerin olduğu yerlere özellikle.

Cp yoktu değil mi hocam. Varsa dikkat edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…