R RAZORONE Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 414 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #21 Moltreach dedi: Mobil uygulama değil mi? Genişletmek için tıkla... evet oradan ayarlara girin. Mobil odemeye tıklayın.
Moltreach dedi: Mobil uygulama değil mi? Genişletmek için tıkla... evet oradan ayarlara girin. Mobil odemeye tıklayın.
U Ufuk karaca Kilopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 16 Aralık 2020 #22 Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 16 Aralık 2020 #23 RAZORONE dedi: Evet oradan ayarlara girin. Mobil odemeye tıklayın. Genişletmek için tıkla... Bunu kapatınca telefondan sadece hattıma yansıyacak olan şeyler kapanıcak değil mi normal mobilden kartım ile ödeme yapmaya devam edeceğim.
RAZORONE dedi: Evet oradan ayarlara girin. Mobil odemeye tıklayın. Genişletmek için tıkla... Bunu kapatınca telefondan sadece hattıma yansıyacak olan şeyler kapanıcak değil mi normal mobilden kartım ile ödeme yapmaya devam edeceğim.
R RAZORONE Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 414 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #24 Ufuk karaca dedi: Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz reis. Keske parayı geri almanızın bir yolu olsa idi.
Ufuk karaca dedi: Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz reis. Keske parayı geri almanızın bir yolu olsa idi.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 16 Aralık 2020 #25 Moltreach dedi: Bunu kapatınca telefondan sadece hattıma yansıyacak olan şeyler kapanıcak değil mi normal mobilden kartım ile ödeme yapmaya devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Kapalıymış zaten .
Moltreach dedi: Bunu kapatınca telefondan sadece hattıma yansıyacak olan şeyler kapanıcak değil mi normal mobilden kartım ile ödeme yapmaya devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Kapalıymış zaten .
U Ufuk karaca Kilopat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği 16 Aralık 2020 #26 Almak için elimden geleni yapıyorum.Tekrardan teşekkürler RAZORONE dedi: Rica ederiz reis. Keske parayı geri almanızın bir yolu olsa idi. Genişletmek için tıkla...
Almak için elimden geleni yapıyorum.Tekrardan teşekkürler RAZORONE dedi: Rica ederiz reis. Keske parayı geri almanızın bir yolu olsa idi. Genişletmek için tıkla...
R RAZORONE Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 414 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #27 Moltreach dedi: Bunu kapatınca telefondan sadece hattıma yansıyacak olan şeyler kapanıcak değil mi normal mobilden kartım ile ödeme yapmaya devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Reis onu kapayinca şu oluyor PUBG'ye skin alican faturana yansıtamazsın. CC ile alman lazım ama faturana ek telefon alabilirsin. Bunu mu sormak istemiştin? Hee şimdi anladım aynen sadece sim kartına ek odeme gelemiyor aynen.
Moltreach dedi: Bunu kapatınca telefondan sadece hattıma yansıyacak olan şeyler kapanıcak değil mi normal mobilden kartım ile ödeme yapmaya devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Reis onu kapayinca şu oluyor PUBG'ye skin alican faturana yansıtamazsın. CC ile alman lazım ama faturana ek telefon alabilirsin. Bunu mu sormak istemiştin? Hee şimdi anladım aynen sadece sim kartına ek odeme gelemiyor aynen.