Kardeşim Roblox ve brainrot bağımlısı

presentsefe

Centipat
Arkadaşlar kardeşim 2013 doğumlu ve gerçekten kendisi hakkında endişeleniyorum. Okul zamanı da böyle ama özellikle yazın gelmesiyle beraber bağımlılığın Nirvana'ya çıkardı saatlerce koltuktan kalkmadan Roblox oynayabiliyor ve başka hiçbir hobisi ve aktivitesi yok. Bariz bir konuşma bozukluğu var cümle kurarken zorlandığını hissediyorum. Kendisini spora yönlendirmek için David Laid'in videosunu açmıştım sonuç alamadım. Ailemin savunması da "Senin yaşındayken sen de öyleydin." ama durum kesinlikle öyle değil, saatlerce oyun oynadığım o yaşta benim de oluyordu ama en azından kendimi bazı alanlarda geliştirmeye çalıştığımı hatırlıyorum ve böyle saçma sapan içerikler tükettiğimi de hiç sanmıyorum.

Kendin düzeltmek yerine ona daha uygun arkadaşlar bulmaya çalış. Arkadaşları ne yapıyorsa o da onları yapmaya başlar. Artı olarak onu Roblox'ta oyun geliştirmeye teşvik edebilirsiniz robux kazanacağı vaadiyle. O zaman biraz araştırıp öğrenmeye teşvik edilmiş olur.

Sabahtan akşama Roblox oynayan benim de kardeşim var sıkıntılı durum. İşin komik tarafı Roblox'u yapar mısın bana dedi 200 TL veririm dedi 300 TL'ye anlaştırk.

Denedim hiç ilgili olmadı."Aman abi ne gerek var" gibi bir cümlü kurdu.

Elinden telefon alınmadığı sürece devam eder. Bende yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…