Kardeşime sinir oluyorum

Şimdiki klavyenin yerine dandik bir klavye koy onu kırsın.

Kenara çekin ciddi ve özel bir şey konuşmak istediğinizi söyleyin ve kibarca ama özellikle anlayabileceği yani anlayışlı şekilde uyarın her sinirlendiğini vurmaması gerektiğini hatırlacak.

Cami avlusuna bırak kaç kanka.O da olmazsa bekle, 2040 civarı, doğduktan sonra çocuk aldırma güncellemesi gelince aldırırsınız ailecek (!).

Olabilir bundan 7 8 yıl önce ve şimdide dahil öğretmen yada herhangi yabancının önünde birine küfür ederdim döverdim rencide ederdim. Aynı şekilde oyunda sinirlenmesi biraz genetiktede olabilir misal bende sinirli biriyim. Şu an oyun oynarken bilgisayara klavye masa biryere vururum. Daha doğrusu anksiyete olduğu için 2 yandan sinir çok patlıyor ama bu yaşımda dahi az çok dengeleyebiliyorum kendimi, Ve bunu 8 9 yaşında bir çocuk açısından değerlendirirsek durum çok vahim yani

İlk kibar bir dille konuşun anlamazsa ve yapmaya devam ederse çakın ensesine hocam.

Şifreyi değiştir yine değişik hareketler yaparsa vur ağzına şaplağı, sonrasında evden kaç ki baba da sana koymasın bir tane.

Döv haketmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…