Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 6 Temmuz 2021 #21 Küçük çocuk hangi kanalları izlesin o yaşta? Bırakın kendi haline, zamanla izlediği içerikler değişir.
Küçük çocuk hangi kanalları izlesin o yaşta? Bırakın kendi haline, zamanla izlediği içerikler değişir.
4 444553 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.714 Makaleler 3 Çözümler 5 6 Temmuz 2021 #22 Sheep dedi: Küçük çocuk hangi kanalları izlesin o yaşta? Bırakın kendi haline, zamanla izlediği içerikler değişir. Genişletmek için tıkla... Evet ama kötü şeylerde izliyor ben bilmiyorum ama ben odaya gelince hemen kapatıyor.
Sheep dedi: Küçük çocuk hangi kanalları izlesin o yaşta? Bırakın kendi haline, zamanla izlediği içerikler değişir. Genişletmek için tıkla... Evet ama kötü şeylerde izliyor ben bilmiyorum ama ben odaya gelince hemen kapatıyor.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 6 Temmuz 2021 #23 444553 dedi: Evet ama kötü şeylerde izliyor ben bilmiyorum ama ben odaya gelince hemen kapatıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman iş başka. Sert tepki alması lazım.
444553 dedi: Evet ama kötü şeylerde izliyor ben bilmiyorum ama ben odaya gelince hemen kapatıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman iş başka. Sert tepki alması lazım.
İskelet Adam Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 141 Çözümler 1 6 Temmuz 2021 #24 ÇikolatalıSüt dedi: Enes batur izlemiyor en azından. Genişletmek için tıkla... En azından. 444553 dedi: Evet ama kötü şeylerde izliyor ben bilmiyorum ama ben odaya gelince hemen kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Enes batur izlediğini görmemesi için kapatıyor olabilir. Yani illa o düşündüğümüz sitelere girecek diye bir şey yok.
ÇikolatalıSüt dedi: Enes batur izlemiyor en azından. Genişletmek için tıkla... En azından. 444553 dedi: Evet ama kötü şeylerde izliyor ben bilmiyorum ama ben odaya gelince hemen kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Enes batur izlediğini görmemesi için kapatıyor olabilir. Yani illa o düşündüğümüz sitelere girecek diye bir şey yok.
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #25 Kardeşin için bir google hesabı oluştur ve izlemesini istediğin kanallara abone ol. Televizyondan da o hesapla giriş yap.
Kardeşin için bir google hesabı oluştur ve izlemesini istediğin kanallara abone ol. Televizyondan da o hesapla giriş yap.
4 444553 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.714 Makaleler 3 Çözümler 5 6 Temmuz 2021 #26 ex0jmp dedi: Kardeşin için bir google hesabı oluştur ve izlemesini istediğin kanallara abone ol. Televizyondan da o hesapla giriş yap. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum! @ex0jmp İşe yaradı. Son düzenleme: 6 Temmuz 2021
ex0jmp dedi: Kardeşin için bir google hesabı oluştur ve izlemesini istediğin kanallara abone ol. Televizyondan da o hesapla giriş yap. Genişletmek için tıkla... Hemen deniyorum! @ex0jmp İşe yaradı.
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 6 Temmuz 2021 #27 Meraba arkdaşlar bgün minkraftta özürlü olma modunu oynıyoruz(!)
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #28 444553 dedi: Hemen deniyorum! @ex0jmp İşe yaradı. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
444553 dedi: Hemen deniyorum! @ex0jmp İşe yaradı. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
rXAi Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 636 Çözümler 5 6 Temmuz 2021 #29 İskelet Adam dedi: En azından. Enes batur izlediğini görmemesi için kapatıyor olabilir. Yani illa o düşündüğümüz sitelere girecek diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... O yaşta Cine5'i gözlerini kısarak izlemeye çalışan biri olarak "düşündüğümüz sitelere girecek diye bir şey yok." demeni tavsiye etmem. Her şey olabilir.
İskelet Adam dedi: En azından. Enes batur izlediğini görmemesi için kapatıyor olabilir. Yani illa o düşündüğümüz sitelere girecek diye bir şey yok. Genişletmek için tıkla... O yaşta Cine5'i gözlerini kısarak izlemeye çalışan biri olarak "düşündüğümüz sitelere girecek diye bir şey yok." demeni tavsiye etmem. Her şey olabilir.