Kardeşimin proje notu halen girilmedi

FurkanRa

Hectopat
Başlıkta da bahsettiğim gibi aslında, cuma gününü saymazsak yarın son gün ve halen çocuğun dersten aldığı proje notunu da öğretmeni girmedi. Bizde bunu bugün fark ettik.
E ama şimdi de şöyle bir sorunumuz var, çocuk lise 2. sınıf ve sınıfı zar zor geçiyor. Yani 0.3000 kadar bir puan düşse çocuk kaldı sınıfta. Söylesek mi söylemesek mi diye ikilemde kaldık. Söylesek hocanın not düşürmeyeceğine nasıl emin olacağız? Söylemesek ayrı sıkıntı çıkmayacağını nasıl anlayacağız? Bilen biri yardım ederse gerçekten çok mutlu olacağız. Şimdiden teşekkür ederiz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-06-14-12-36-50-157_com.meb.vbsmobil-edit.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 137
Hocam proje ödevi bu programda gözükmüyor. İnternet üzerinden girip bakın.

Hocam şu anki not ortalaması ile geçiyor ise hiç ses çıkarmayın. Buna benzer bir durum inkılap dersinde benim başıma gelmişti. Ben ödevi almıştım fakat aldığımı öğretmene söylememiştim. Ve yapmamıştım da öğretmen de not girmedi hayliyle. Ve not girmediği için kıl payı sınıfı geçmiştim. Şu anki not ortalaması ile geçiyorsa ses çıkarmayın derim. Fakat kalıyor ise hemen öğretmenle görüşüp notunu girmediğini iletmeniz gerekiyor.

Hocam proje ödevi bu programda gözükmüyor. İnternet üzerinden girip bakın.

Yok hayır, herhangi bir 5. not yok internet üzerinde de.

Geçiyor sınıfı, ama not girilmediği için 0 sayılıp düşme durumu falan olmaz mı?

Yok hayır 0 veya G gibi bir şey sayılmıyor. Ödev almamışsınız gibi bir bölüm oluşmuyor direk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…