Karekök TYT mat soru bankası nasıldır?

oblomovv

Hectopat
Makaleler
1
Bu kitabı alan arkadaşlar varsa bu fiyat normal mi yoksa adam 2 kitap parası falan mı girdi yanlışlıkla? Avel gibi fişi de almadım. Bir soru bankası 240 TL oldu mu harbiden? İnternette bu kadar pahalı değil aynı kitabı 160 TL'ye falan buldum.

Fena kazıklanmışsınız hocam 240₺ ne? Keşke internetten alsaydınız veya ikinci el sitelerinde 1-2 test çözülmüş olanlar çok daha ucuza satılıyordu.

O kitap 240TL etmez yüksek fiyat vermiş. Şehrinde İşler kitapevi varsa oradan al kitapları.

Oradan aldım zaten

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karekök 0 TYT mat güzeldir temel atmak için fakat eğer sınav için daha üst seviye kitaplar daha iyi olacaktır

Fena kazıklanmışsınız hocam 240₺ ne? Keşke internetten alsaydınız veya ikinci el sitelerinde 1-2 test çözülmüş olanlar çok daha ucuza satılıyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Orta seviye bir kitap. Sadece biraz yüksek fiyata almışsınız. Geçmiş olsun. Bu kitap sonrası 3D yayınlarını öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı