A assasin_99 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #1 Temelim var ama test çözmeye başlayacağım. Karekök TYT matematik sıfır Mbps uygun mu Yoksa çok mu kolay? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2024
Temelim var ama test çözmeye başlayacağım. Karekök TYT matematik sıfır Mbps uygun mu Yoksa çok mu kolay?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 2 Aralık 2024 #2 Temel varsa 345 ten başlayın hocam.
canpol4t Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #3 Bana kalırsa karekök kötü geliyor. Bence 345'den başlayabilirsin.
7 762016 Picopat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 768 Çözümler 1 2 Aralık 2024 #4 Temel varsa diğer arkadaşların dediği gibi 345 olabilir, o zor geliyorsa mikroorjinal ile başlarsınız.
Temel varsa diğer arkadaşların dediği gibi 345 olabilir, o zor geliyorsa mikroorjinal ile başlarsınız.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 2 Aralık 2024 #5 Temelin varsa karekök sıfır çok saçma. 345 bitince bilgi sarmal devamında orijinal aldığın zaman sana yeterli olur.
Temelin varsa karekök sıfır çok saçma. 345 bitince bilgi sarmal devamında orijinal aldığın zaman sana yeterli olur.
MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Aralık 2024 #6 Hockenheim dedi: Temelin varsa karekök sıfır çok saçma. 345 bitince bilgi sarmal devamında orijinal aldığın zaman sana yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Bilgi sarmal gereksiz olur 345 sonrası orijinal iyi gidiyor.
Hockenheim dedi: Temelin varsa karekök sıfır çok saçma. 345 bitince bilgi sarmal devamında orijinal aldığın zaman sana yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Bilgi sarmal gereksiz olur 345 sonrası orijinal iyi gidiyor.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 2 Aralık 2024 #7 MarkusRuhl dedi: Bilgi sarmal gereksiz olur 345 sonrası orijinal iyi gidiyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılmıyorum yeni nesil alışması için Bilgi sarmal çözülmeden başka kaynağa geçilmemeli.
MarkusRuhl dedi: Bilgi sarmal gereksiz olur 345 sonrası orijinal iyi gidiyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılmıyorum yeni nesil alışması için Bilgi sarmal çözülmeden başka kaynağa geçilmemeli.
MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Aralık 2024 #8 Hockenheim dedi: Kesinlikle katılmıyorum yeni nesil alışması için Bilgi sarmal çözülmeden başka kaynağa geçilmemeli. Genişletmek için tıkla... 3 kaynak gereksiz olur tyt matematik için
Hockenheim dedi: Kesinlikle katılmıyorum yeni nesil alışması için Bilgi sarmal çözülmeden başka kaynağa geçilmemeli. Genişletmek için tıkla... 3 kaynak gereksiz olur tyt matematik için
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 3 Aralık 2024 #9 MarkusRuhl dedi: 3 kaynak gereksiz olur tyt matematik için Genişletmek için tıkla... Bu ayt değil hiç bir şey net değil tonlarca soru tarzı var 3 kaynak anca yeter ayarında olur hatta fazlası daha iyi olur.
MarkusRuhl dedi: 3 kaynak gereksiz olur tyt matematik için Genişletmek için tıkla... Bu ayt değil hiç bir şey net değil tonlarca soru tarzı var 3 kaynak anca yeter ayarında olur hatta fazlası daha iyi olur.
MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Aralık 2024 #10 Hockenheim dedi: Bu ayt değil hiç bir şey net değil tonlarca soru tarzı var 3 kaynak anca yeter ayarında olur hatta fazlası daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ayt olsa anlarım da tyt için cok kaynak gereksiz. 2 kaynak + deneme işi bitirir.
Hockenheim dedi: Bu ayt değil hiç bir şey net değil tonlarca soru tarzı var 3 kaynak anca yeter ayarında olur hatta fazlası daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ayt olsa anlarım da tyt için cok kaynak gereksiz. 2 kaynak + deneme işi bitirir.