Kargo 1 günde alıcıya ulaşır mı?

Neshter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Yurtiçi Kargo ile ekran kartımı sattım. Ben Ankara/Beypazarındayım, arkadaş Kırşehir/Merkez'de oturuyor. Yarın sabah kargoya versem, cumartesi öğleden önce ekran kartı yerine ulaşır mı?

Cuma kargoya verirseniz cumartesi ulaşır. Öğleden öncesi sonrası değişir.

Merhaba. Yurtiçi Kargo ile ekran kartımı sattım. Ben Ankara/Beypazarındayım, arkadaş Kırşehir/Merkez'de oturuyor. Yarın sabah kargoya versem, cumartesi öğleden önce ekran kartı yerine ulaşır mı?

Kargolamazsan ne olur? Bu arada saka maka yurt içi 1 haftada getirirse sukretmek gerekir.

Kulaklık sattığımda 2 güne alıcıya ulaşmıştı.Sizinki de 1-2 güne gider diye düşünüyorum.

Kırşehir pek uzak bir yer değil, ulaşır diye düşünüyorum.

Burada hiç kimse bunun ile alakalı kesin bir yorum yapamaz. Çünkü nakliye sırasında aracın tekeri patlar, bozulur kargo 1 gün aksatılır veya kargoların içinde gerçekten acil bir şeyler vardır kargo direk aynı günde şubeye teslim edilir. Biraz şans meselesi.

Saat de önemli bana saat 11 de kargoya verilen kargom İstanbul'dan İzmir'e 2 gün civarında gelmisti.

Yok ya o kadar da degil 5'ten once sipariş ederse cuma cumartesi en kotu aksam yedi gibi kapisinda olur olmadi pazar sabahi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…