Kapıya kargoyu getiren kişiler kargoyu verdikleri anda hiç beklemeden hemen gidiyorlar. Bu yüzden kargoyu açarken video çekmek olası bir olumsuz durumda fayda sağlar mı?
Evet ben pahalı eşyaları video çekerek açıyorum. Düşük bir ihtimal de olsa farklı bir eşya gelebilir, kutunun içi boş olabilir, hasar olabilir. En garanti çözüm videoya almak.
Doğrudur. Geçen yıl PUBG oyun kolu almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 120 TL idi. Aldım kargoyu açtım, kutu açık ve kol içinde değil, kol kargo poşetinin öteki tarafında. Kutusundan çıkmış öyle sallana sallana gelmiş. Bu arada sağ üst tarafında menteşe kırıktı. Bana kullanıcı yüzünden dediler iade ettirmediler. Sürat Kargo idi bana bunu getiren. İade ettirememiştim. Attım kolu.
Kapıya kargoyu getiren kişiler kargoyu verdikleri anda hiç beklemeden hemen gidiyorlar. Bu yüzden kargoyu açarken video çekmek olası bir olumsuz durumda fayda sağlar mı?
Aslında kargoyu getiren kişinin beklemesi lazım siz alırken söyleyin beklesin 2dakika he eğer bekletemezseniz kesinlikle videoya çekin bir sorun oluşursa kanıt olarak kullanırsınız.