GamerK.78 Zeptopat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 15 4 Temmuz 2023 #1 Öncelikle merhaba, detaylandırırsam teslim zamanından bahsetmiyorum bir siparişim var. İstanbul'dan yola çıktı saat 23:05'te, transfer sürecinde gözüküyor. Kargo İstanbul'dan bulunduğum şehirin kargo merkezine gelir mi gece?
Öncelikle merhaba, detaylandırırsam teslim zamanından bahsetmiyorum bir siparişim var. İstanbul'dan yola çıktı saat 23:05'te, transfer sürecinde gözüküyor. Kargo İstanbul'dan bulunduğum şehirin kargo merkezine gelir mi gece?
Çözüm ProximusTwo 4 Temmuz 2023 Gece gelebiliyor kargo merkezlerine ama şubeden kargo merkezine veya kargo merkezinden şubeye değil, kargo merkezinden kargo merkezine gelebiliyor.
Gece gelebiliyor kargo merkezlerine ama şubeden kargo merkezine veya kargo merkezinden şubeye değil, kargo merkezinden kargo merkezine gelebiliyor.
HSBC Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #2 Bunlar şubeden şubeye taşımalar. Gece teslimat yapılmaz. Artı 1 Eksi
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 4 Temmuz 2023 #3 Gece gelebiliyor kargo merkezlerine ama şubeden kargo merkezine veya kargo merkezinden şubeye değil, kargo merkezinden kargo merkezine gelebiliyor. Artı 2 Eksi Çözüm
Gece gelebiliyor kargo merkezlerine ama şubeden kargo merkezine veya kargo merkezinden şubeye değil, kargo merkezinden kargo merkezine gelebiliyor.
KS KS GamerK.78 Zeptopat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 15 4 Temmuz 2023 #4 HSBC dedi: Bunlar şubeden şubeye taşımalar. Gece teslimat yapılmaz. Genişletmek için tıkla... Teslimattan bahsetmiyorum zaten yazmıştım bulunduğum şehirde ki kargo şubesine gelir mi? Artı 0 Eksi
HSBC dedi: Bunlar şubeden şubeye taşımalar. Gece teslimat yapılmaz. Genişletmek için tıkla... Teslimattan bahsetmiyorum zaten yazmıştım bulunduğum şehirde ki kargo şubesine gelir mi?
oguzhanmentese Centipat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #5 Gece taşınıyor kargolar. Artı 0 Eksi
KS KS GamerK.78 Zeptopat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 15 4 Temmuz 2023 #6 ProximusTwo dedi: Gece gelebiliyor kargo merkezlerine ama şubeden kargo merkezine veya kargo merkezinden şubeye değil, kargo merkezinden kargo merkezine gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır zaten bulunduğum şehirde 1 tane kargo merkezi var oraya gelir o zaman. Artı 0 Eksi
ProximusTwo dedi: Gece gelebiliyor kargo merkezlerine ama şubeden kargo merkezine veya kargo merkezinden şubeye değil, kargo merkezinden kargo merkezine gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır zaten bulunduğum şehirde 1 tane kargo merkezi var oraya gelir o zaman.
HSBC Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #7 GamerK.78 dedi: Teslimattan bahsetmiyorum zaten yazmıştım bulunduğum şehirde ki kargo şubesine gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gece transferleri yapılıyor. Artı 0 Eksi
GamerK.78 dedi: Teslimattan bahsetmiyorum zaten yazmıştım bulunduğum şehirde ki kargo şubesine gelir mi? Genişletmek için tıkla... Gece transferleri yapılıyor.
H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 4 Temmuz 2023 #8 Gece bulunduğunuz şehrin kargo transfer merkenize gelebilir.Sabaha karşıda şubeye gelir. Artı 0 Eksi
KS KS GamerK.78 Zeptopat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 15 4 Temmuz 2023 #9 ProximusTwo dedi: Gece gelebiliyor kargo merkezlerine ama şubeden kargo merkezine veya kargo merkezinden şubeye değil, kargo merkezinden kargo merkezine gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretledim teşekkürler yanıt için. Artı 0 Eksi
ProximusTwo dedi: Gece gelebiliyor kargo merkezlerine ama şubeden kargo merkezine veya kargo merkezinden şubeye değil, kargo merkezinden kargo merkezine gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretledim teşekkürler yanıt için.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 4 Temmuz 2023 #10 Rica ederim hocam. Artı 0 Eksi