Kargo bugün gelir mi?

Cihan2435

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Gıda Mühendesi
Arkadaşlar merhaba Apple'ın sitesi üzerinden sipariş verdim. Sipariş verirken teslimat tarihi 12 Haziran olarak gözüküyordu ve imza gereklidir yazıyordu. Kargo UPS firmasına verilmiş 9 Haziran'da. Kargo hareketlerine bakıyorum. Daha dağıtım merkezine gitmek için yola bile çıkmamış. Bana bunu nasıl bugün teslim edecekler. İş yerinden izin aldım bir de imza gerekiyor diye.

Kargo firmasını aramayı düşündünüz mü?

Kargo şirketi ile iletişim kurdun mu?

Tahmini teslim tarihidir o aşağı yukarı +-5 gün filan

hocam dağıtıma çıkarsa size sms olarak mesaj gelir zaten neden iş yerinden izin aldınız ki böyle bir bilgi gelemeden?

Hocam orada yazan tarihler genelde tahmini oluyor. Keşke öncesinde bi arasaydınız UPS'i. Şanslıysan bazen kargo hareketleri sisteme girilmiyor. Belki dağıtımdadır ama zannetmiyorum.

Öncelikle bu forum kargo şirketi müşteri hizmetleri değil. Burada kimse senin kargonun ne zaman geleceğini bilemez. Onlarca firma, binlerce şube var. Her şubenin çalışma sistemi ve yoğunluğu farklı oluyor. Yapacağın şey çok basit, müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alacaksın.

İmza gerekir de ailenden bir kişi de imza atabilir. Dağıtım merkezine gelmediyse muhtemelen yarın gelir ve dağıtılır. İlk defa mı alışveriş yapıyorsun?

Neyse hepimiz kızdık sinirlendik niye böyle bir şey için izin aldınız diye Ama dert etmeyin bir gün tatil yapmış oldunuz.

Yapmanız gereken kargo şubesini arayın ve hangi gün gelecekse o gün evde birisinin olmasını sağlayın ki imza atıp alabilsin.

Veya öyle bir imkan yoksa şubeye gelmişse bunu teyit edebilirseniz en azından gidip kendiniz de alabilirsiniz.

En kötü durumda da dağıtıma gelir evde olmazsanız şubeye geri gider siz kendiniz gidip alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…