Kargo çalınmış olabilir mi?

Etluseem

Hectopat
Sinerji'den sistem sipariş etmiştim geçen haftalarda. 6 Nisan perşembe günü kargoya verildi öğlen 15.30 civarları güncelleme yapıldı o saatten beri Afyon aktarma olarak gözüküyor. Bulunduğum bölgedeki kargo şirketini aradım oraya ulaşmamış Sinerji'yle iletişime geçmemi söylediler Sinerji ile de iletişime geçtim onlar Sürat Kargo ile görüşeceklerini söylediler. Acaba kargomun çalınmış olma ihtimali var mıdır?

Çalınmış olma ihtimali az da olsa var fakat aktarma bölgelerinde vs. bildiğim kadarıyla kargolar birikip topluca çıkıyor. 1 kargo geldi hemen gönderelim diye işlemiyordu sanırım. Size hasarlı-hasarsız ulaşmadığı sürece sorun yok. Yensini yollarlar zaten sadece vakit kaybınız olur o da artık cana geleceğine diyip geçmek lazım.

Çalınmış olma ihtimali az da olsa var fakat aktarma bölgelerinde vs. bildiğim kadarıyla kargolar birikip topluca çıkıyor. 1 kargo geldi hemen gönderelim diye işlemiyordu sanırım. Size hasarlı-hasarsız ulaşmadığı sürece sorun yok. Yensini yollarlar zaten sadece vakit kaybınız olur o da artık cana geleceğine deyip geçmek lazım.

10 Nisan teslim tarihi diyor sistemde. Hem Sinerji'yle hem çıkış birimiyle hem varış birimiyle görüştüm herhangi olumlu bir cevap alamadım. Sinerji kargo firmasıyla konuşup gün içinde benimle iletişime geçmeleri gerektiğini söyleyecek. En kötü cumartesi günü varış birimine ulaşmıştır diye güncellenmesi gerekirdi. Çıkış birimi barkodun düşmüş olabileceğini söyledi afyona mail atacaklarını söyledi onların da en kötü yarın dönüş yapacağını söyledi. Bekliyorum işte bir sonuç çıkmasını.

Tamam sıkıntı yok güncellemeyi unutmuşlar 😅

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı