React Centipat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 752 Çözümler 6 19 Şubat 2023 #21 maraushi dedi: Bunlar mı? Yabancı yazarlar pek ilgimi çekmiyor. Genişletmek için tıkla... Yine de okumanızı tavsiye ediyorum. @Barisdkmn Kitabin, Uno'dan daha yararlı olacağını düşünüyorum şahsen.
maraushi dedi: Bunlar mı? Yabancı yazarlar pek ilgimi çekmiyor. Genişletmek için tıkla... Yine de okumanızı tavsiye ediyorum. @Barisdkmn Kitabin, Uno'dan daha yararlı olacağını düşünüyorum şahsen.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 19 Çözümler 28 19 Şubat 2023 #22 SN855 dedi: Yine de okumanızı tavsiye ediyorum. @Barisdkmn Kitabin, Uno'dan daha yararlı olacağını düşünüyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... Ben daha çok yaralasarx yere yakın yıldızlara uzak gibi wattpad kitaplarını seviyorum, onlardan öneriniz var mı? @SmileySlayer İnsanların kitap zevki neden sizi kızdırıyor, oturup mafya kucağıma oturdu falan okumuyoruz herhalde.
SN855 dedi: Yine de okumanızı tavsiye ediyorum. @Barisdkmn Kitabin, Uno'dan daha yararlı olacağını düşünüyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... Ben daha çok yaralasarx yere yakın yıldızlara uzak gibi wattpad kitaplarını seviyorum, onlardan öneriniz var mı? @SmileySlayer İnsanların kitap zevki neden sizi kızdırıyor, oturup mafya kucağıma oturdu falan okumuyoruz herhalde.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 19 Şubat 2023 #23 maraushi dedi: Depreme yaklaşık 1000 dolarlık yardım yaptık zaten. Önerdiğiniz var mı özellikle? O fiyata pek bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende markalarınj vs. Çok bilmiyorum, resimdeki gibi bahsettiğim, bende şu anda yeşil LED kullanıyorum.
maraushi dedi: Depreme yaklaşık 1000 dolarlık yardım yaptık zaten. Önerdiğiniz var mı özellikle? O fiyata pek bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende markalarınj vs. Çok bilmiyorum, resimdeki gibi bahsettiğim, bende şu anda yeşil LED kullanıyorum.
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.768 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 19 Şubat 2023 #24 maraushi dedi: @SmileySlayer İnsanların kitap zevki neden sizi kızdırıyor, oturup mafya kucağıma oturdu falan okumuyoruz herhalde. Genişletmek için tıkla... Şakasına atmıştım, yoksa ne isterseniz okuyun. Bunu da önereyim eğer evinizde yoksa, zaten çok ucuz. Beyaz Diş : Jack London, Sıla Yüksel: Amazon.com.tr: Kitap Beyaz Diş : Jack London, Sıla Yüksel: Amazon.com.tr: Kitap www.amazon.com.tr
maraushi dedi: @SmileySlayer İnsanların kitap zevki neden sizi kızdırıyor, oturup mafya kucağıma oturdu falan okumuyoruz herhalde. Genişletmek için tıkla... Şakasına atmıştım, yoksa ne isterseniz okuyun. Bunu da önereyim eğer evinizde yoksa, zaten çok ucuz. Beyaz Diş : Jack London, Sıla Yüksel: Amazon.com.tr: Kitap Beyaz Diş : Jack London, Sıla Yüksel: Amazon.com.tr: Kitap www.amazon.com.tr
React Centipat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 752 Çözümler 6 19 Şubat 2023 #25 maraushi dedi: Ben daha çok yaralasarx yere yakın yıldızlara uzak gibi wattpad kitaplarını seviyorum, onlardan öneriniz var mı? @SmileySlayer İnsanların kitap zevki neden sizi kızdırıyor, oturup mafya kucağıma oturdu falan okumuyoruz herhalde. Genişletmek için tıkla... O tarz boş kitaplar okumadığım için bilmiyorum hocam.
maraushi dedi: Ben daha çok yaralasarx yere yakın yıldızlara uzak gibi wattpad kitaplarını seviyorum, onlardan öneriniz var mı? @SmileySlayer İnsanların kitap zevki neden sizi kızdırıyor, oturup mafya kucağıma oturdu falan okumuyoruz herhalde. Genişletmek için tıkla... O tarz boş kitaplar okumadığım için bilmiyorum hocam.