Kargo ile dizüstü bilgisayar gönderme

MrKuark

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Bigisayar Mühendisi
İyi günler, arkadaşım için kendi dizüstü bilgisayarımı yollamam gerekiyor. Kutusu köpüğü elimde duruyor. Sizce hangi kargo şirketini kullanmalıyım. Önerilere açığım. Tek istediğim bilgisayarın karşı tarafa sağlam bir şekilde teslim edilmesi.

Ben de bu hafta teknik servise yollayacağım. Servisin anlaşmalı olduğu kargolar UPS, sürat ve PTT Kargo. Ben de kararsızım şu an.

Yurtiçi ve UPS tavsiye ederim en hızlı ve sağlam kargoyu ikisi gönderiyor en azından bizim buralarda böyle. Arasla Sürat kargoya bulaşma derim genelde internetteki videolardan aşınayız ama geçen şahit oldum kargoları yüklerken kaldırıp kaldırıp atıyorlardı gerçi bu tüm kargolar için geçerli ama yinede bu güne kadar aldığım ürünlerde bu iki önerdiğim firmada kendi poşetlemelerinde dahi çizik görmedim.

Ben de bu hafta teknik servise yollayacağım. Servisin anlaşmalı olduğu kargolar UPS, sürat ve PTT Kargo. Ben de kararsızım şu an.
Ups ile gönder geçen gün sürat kargo ile kulaklık geldi kutusunu saklayasım kalmadı her yerinde darbeler falan vardı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı