Naukk Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:25 #1 Direksiyon seti aldım, 2 ayrı kutu vardı. Biri kargo kutusu diğeri ürün kutusu, ben kargo kutusunu çöpe attım. İade etkilenir mi?
Direksiyon seti aldım, 2 ayrı kutu vardı. Biri kargo kutusu diğeri ürün kutusu, ben kargo kutusunu çöpe attım. İade etkilenir mi?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.683 Makaleler 4 Çözümler 81 Yer Rusya Dün 14:26 #2 Sorun olmaz.
pws32z Attopat Katılım 7 Aralık 2025 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:27 #3 Naukk dedi: Direksiyon seti aldım, 2 ayrı kutu vardı. Biri kargo kutusu diğeri ürün kutusu, ben kargo kutusunu çöpe attım. İade etkilenir mi? Genişletmek için tıkla... Trendyol gibi yerlerden aldıysan keyfi iade edebiliyosun 15 gün içinde.
Naukk dedi: Direksiyon seti aldım, 2 ayrı kutu vardı. Biri kargo kutusu diğeri ürün kutusu, ben kargo kutusunu çöpe attım. İade etkilenir mi? Genişletmek için tıkla... Trendyol gibi yerlerden aldıysan keyfi iade edebiliyosun 15 gün içinde.
nekope Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.612 Çözümler 26 Dün 14:27 #4 Edilir tabii ki, ürünün kendi kutusu duruyorsa bir problem yok kendin güzelce zarar görmeyeceği şekilde kutulayıp gönder.
Edilir tabii ki, ürünün kendi kutusu duruyorsa bir problem yok kendin güzelce zarar görmeyeceği şekilde kutulayıp gönder.
Naukk Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:30 #5 pws32z dedi: Trendyol gibi yerlerden aldıysan keyfi iade edebiliyosun 15 gün içinde. Genişletmek için tıkla... İdefix'ten aldım umarım bir sorun olmaz.
pws32z dedi: Trendyol gibi yerlerden aldıysan keyfi iade edebiliyosun 15 gün içinde. Genişletmek için tıkla... İdefix'ten aldım umarım bir sorun olmaz.
pws32z Attopat Katılım 7 Aralık 2025 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:31 #6 Naukk dedi: İdefix'ten aldım umarım bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Alırlar iadeyi sen kutula güzelce gonder.
Naukk dedi: İdefix'ten aldım umarım bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Alırlar iadeyi sen kutula güzelce gonder.