Kargo maili sahte mi?

ALio9

Hectopat
Daha fazla  
Yurt dışından kargo gelecek, mail atmışlar aldığım günden beri atıyorlarmış şimdi gördüm. Bu sahte mail mi yoksa orijinal mi? Çünkü 2 haftadır bu mail geliyor ve hala yurt dışından dağıtıma çıkmamış. Teslimatı planlayın diyor planladıktan sonra mı gelecek acaba? Ayrıca attığım resimden başka bir sürü daha başka mail gelmiş PTT'den aynı bunun gibi ama hepsinin takip kodu farklı anlamadım.

Dosya Ekleri

• ptt2.png
    ptt2.png
    50,4 KB · Görüntüleme: 87
Sahteyim diye bağırıyor. PTT'nin logosu böyle değil, ne yurt içi ne de yurt dışı gelen hiçbir gönderiyi planlamak için bir link gönderdiklerini görmedim. Ayrıca gönderici mail adresi de alakasız.

Sahteyim diye bağırıyor. PTT'nin logosu böyle değil, ne yurt içi ne de yurt dışı gelen hiçbir gönderiyi planlamak için bir link gönderdiklerini görmedim. Ayrıca gönderici mail adresi de alakasız.

Hocam 2 haftadır kargo dağıtıma bile çıkmamış diye dedim acaba bu yüzden mi çünkü amerika kargo dağıtım şirketinde hala informatin received diyor ama sahte olduğu belliydi her seferinde farklı takip kodları geliyor ve ptt de baktığm zaman kayıt yok diyordu.

Konu açmadan önce adresi ve telefon numarasını girip ödeme kısmına girmiştim ama devam etmeyip kapattım sonra bir şey olur mu ondan.

Her gün üşenmeden usanmadan bu tarz mailler atıyorlar spama düşüyor :) insanları kandırıp ödeme almaya çalışıyorlar.
Hocam az daha ödeme yapacaktım aklıma geldi iyiki yapmamışım ama adresi felan girmiştim bir şey olur mu? Adresi girdim ödeme kısmına geçtim sonra kapattım birşey olmaz heralde.

Hocam az daha ödeme yapacaktım aklıma geldi iyi ki yapmamışım ama adresi falan girmiştim bir şey olur mu? Adresi girdim ödeme kısmına geçtim sonra kapattım bir şey olmaz herhalde.

Hiçbir sorun olmaz ayrıca herkesin adresi kimliği telefon numaraları internette 10 12 yaşlarında çocukların ellerinde dolanıyor :) sıkıntı yok yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı