Kayserinin bir ilçesinde yaşıyorum Teslim tarihi bugün olan kargom var ama kontrol ettiğimde hâla kayseri aktarma merkezi transfer sürecinde diyor. Bugün dağıtıma çıkar mı sizce?
Çıkabilir. Şayet saat 12 gibi dağıtım merkezine gelip saat 14.00 gibi dağıtıma çıkan kargom var. HepsiJet ise biraz geç getiriyorlar yurt içi veya kolay gelsin ise bugün çıkabilir dağıtıma.
Hayır çıkabilir belli olmaz, bazı kargo firmaları kargo hareketlerini hep güncel tutmuyor. Daha geçen günlerde arkadaş ile birebir aynı durumu yaşadım, transfer aşamasında gözüken kargom akşamına elime ulaştı.
Kayserinin bir ilçesinde yaşıyorum Teslim tarihi bugün olan kargom var ama kontrol ettiğimde hâla kayseri aktarma merkezi transfer sürecinde diyor. Bugün dağıtıma çıkar mı sizce?
Kayseri'nin bir ilçesinde yaşıyorum teslim tarihi bugün olan kargom var ama kontrol ettiğimde hâla Kayseri aktarma merkezi transfer sürecinde diyor. Bugün dağıtıma çıkar mı sizce?
HepsiJet hakkında bir fikrim yok ancak kolaygelsin günde 1 ya da 2 kere kargo çıkıyorlar daha geçenlerde bu olay yüzünden bir siparişim gitmişti oradan biliyorum.