Kargo ne zaman gelir?

Koskali38

Hectopat
Daha fazla  
Kayserinin bir ilçesinde yaşıyorum Teslim tarihi bugün olan kargom var ama kontrol ettiğimde hâla kayseri aktarma merkezi transfer sürecinde diyor. Bugün dağıtıma çıkar mı sizce?

Son düzenleme:
Çıkabilir. Şayet saat 12 gibi dağıtım merkezine gelip saat 14.00 gibi dağıtıma çıkan kargom var. HepsiJet ise biraz geç getiriyorlar yurt içi veya kolay gelsin ise bugün çıkabilir dağıtıma.

Benim de dağıtıma çıktı ama ileri bir saate ertelendi diyor

Kayserinin bir ilçesinde yaşıyorum Teslim tarihi bugün olan kargom var ama kontrol ettiğimde hâla kayseri aktarma merkezi transfer sürecinde diyor. Bugün dağıtıma çıkar mı sizce?
Kolay gelsin saat 10'a kadar dağıtım yapıyor

Kayseri'nin bir ilçesinde yaşıyorum teslim tarihi bugün olan kargom var ama kontrol ettiğimde hâla Kayseri aktarma merkezi transfer sürecinde diyor. Bugün dağıtıma çıkar mı sizce?

Belli olmaz. Bir kere transfer sürecinde yazan kargom aynı gün gelmişti.

Belli olmaz HepsiJet kolaygelsin aksam 10a kadar çalışıyor benim kolay gelsin 9'da gelmişti.

HepsiJet hakkında bir fikrim yok ancak kolaygelsin günde 1 ya da 2 kere kargo çıkıyorlar daha geçenlerde bu olay yüzünden bir siparişim gitmişti oradan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…