S Slester Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 31 ağustosta kargom bulunduğum ilçeye gelecek, sadece cumartesi günleri dağıtım olduğu için kargomu daha önce alabilir miyim diğer ilçeden acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2024
31 ağustosta kargom bulunduğum ilçeye gelecek, sadece cumartesi günleri dağıtım olduğu için kargomu daha önce alabilir miyim diğer ilçeden acaba?
akaReckless Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 2.134 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Ağustos 2024 #2 Dağıtıma çıkmadan şubeye giderek alma şansınız vardır.
fakir pikaçu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2019 Mesajlar 1.851 Çözümler 11 23 Ağustos 2024 #3 Hangi şubeye geldiyse oradan alabilirsin.
SayDeath Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 792 Çözümler 1 23 Ağustos 2024 #4 Slester dedi: 31 ağustosta kargom bulunduğum ilçeye gelecek, sadece cumartesi günleri dağıtım olduğu için kargomu daha önce alabilir miyim diğer ilçeden acaba? Genişletmek için tıkla... Hangi kargo firması ? hangi ilçe?
Slester dedi: 31 ağustosta kargom bulunduğum ilçeye gelecek, sadece cumartesi günleri dağıtım olduğu için kargomu daha önce alabilir miyim diğer ilçeden acaba? Genişletmek için tıkla... Hangi kargo firması ? hangi ilçe?
S Slester Decapat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #5 SayDeath dedi: Hangi kargo firması ? hangi ilçe? Genişletmek için tıkla... Aras kargo Şalpazarı ilçesine sadece cumartesi geliyor o zamana kadar vakfıkebir ilçesinde kalacak sanırım oraya gidip alabilirim eğer oluyorsa akaReckless dedi: Dağıtıma çıkmadan şubeye giderek alma şansınız vardır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
SayDeath dedi: Hangi kargo firması ? hangi ilçe? Genişletmek için tıkla... Aras kargo Şalpazarı ilçesine sadece cumartesi geliyor o zamana kadar vakfıkebir ilçesinde kalacak sanırım oraya gidip alabilirim eğer oluyorsa akaReckless dedi: Dağıtıma çıkmadan şubeye giderek alma şansınız vardır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim