Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #1 Aliexpress'den bir ürün aldım. İade etmek istiyorum. Acaba poşet olmadan iade işlemi olabilir mi? Poşetin aşağıda fotoğraftı var. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2020
Aliexpress'den bir ürün aldım. İade etmek istiyorum. Acaba poşet olmadan iade işlemi olabilir mi? Poşetin aşağıda fotoğraftı var.
claymore Megapat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 358 Çözümler 2 25 Mayıs 2020 #2 Aliexpress'ten iade başlatın, satıcıya durumu izah eden bir mesaj gönderin. Satıcının iade politikası doğrultusunda iade işleminizi başlatabilirsiniz.
Aliexpress'ten iade başlatın, satıcıya durumu izah eden bir mesaj gönderin. Satıcının iade politikası doğrultusunda iade işleminizi başlatabilirsiniz.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #3 claymore dedi: Aliexpress'ten iade başlatın, satıcıya durumu izah eden bir mesaj gönderin. Satıcının iade politikası doğrultusunda iade işleminizi başlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İadeyi nasıl başlatacağım? Bu ürünü 5 ay önce aldım. claymore dedi: Aliexpress'ten iade başlatın, satıcıya durumu izah eden bir mesaj gönderin. Satıcının iade politikası doğrultusunda iade işleminizi başlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ek olarak satıcıya ne yazabilirim?
claymore dedi: Aliexpress'ten iade başlatın, satıcıya durumu izah eden bir mesaj gönderin. Satıcının iade politikası doğrultusunda iade işleminizi başlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İadeyi nasıl başlatacağım? Bu ürünü 5 ay önce aldım. claymore dedi: Aliexpress'ten iade başlatın, satıcıya durumu izah eden bir mesaj gönderin. Satıcının iade politikası doğrultusunda iade işleminizi başlatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ek olarak satıcıya ne yazabilirim?
claymore Megapat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 358 Çözümler 2 25 Mayıs 2020 #4 5 ay önceki ürüne iade başlatabileceğiniz konusunda pek emin olmasam da, siteye girip ürüne tıklayıp iade başlatma seçeneği aktif oluyor mu?
5 ay önceki ürüne iade başlatabileceğiniz konusunda pek emin olmasam da, siteye girip ürüne tıklayıp iade başlatma seçeneği aktif oluyor mu?
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #5 claymore dedi: 5 Ay önceki ürüne iade başlatabileceğiniz konusunda pek emin olmasam da, siteye girip ürüne tıklayıp iade başlatma seçeneği aktif oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
claymore dedi: 5 Ay önceki ürüne iade başlatabileceğiniz konusunda pek emin olmasam da, siteye girip ürüne tıklayıp iade başlatma seçeneği aktif oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
claymore Megapat Katılım 15 Şubat 2015 Mesajlar 358 Çözümler 2 25 Mayıs 2020 #6 Emzik dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Durumu detaylı olarak anlatan bir metin yazarak satıcı ile irtibata geçebilir misiniz? Aklıma başka bir yöntem gelmiyor maalesef.
Emzik dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Durumu detaylı olarak anlatan bir metin yazarak satıcı ile irtibata geçebilir misiniz? Aklıma başka bir yöntem gelmiyor maalesef.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #7 claymore dedi: Durumu detaylı olarak anlatan bir metin yazarak satıcı ile irtibata geçebilir misiniz? Aklıma başka bir yöntem gelmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... İşte bende bu yüzden böyle bir konu açtım. Satıcı attığım resimdeki poşeti istiyor. Fakat ben onu attım. Satıcıya sordum bu soruyu fakat 2 günde dönüyor. Sabırsızlığım tuttu. Cevaplarsanız sevinirim.
claymore dedi: Durumu detaylı olarak anlatan bir metin yazarak satıcı ile irtibata geçebilir misiniz? Aklıma başka bir yöntem gelmiyor maalesef. Genişletmek için tıkla... İşte bende bu yüzden böyle bir konu açtım. Satıcı attığım resimdeki poşeti istiyor. Fakat ben onu attım. Satıcıya sordum bu soruyu fakat 2 günde dönüyor. Sabırsızlığım tuttu. Cevaplarsanız sevinirim.