picarean Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 741 Çözümler 7 Yer İzmir 20 Aralık 2022 #1 Papara kart almak istiyorum eve gelmesin istiyorum, adres bölümüne kargo şubesinin adresini yazsam oraya geldiğinde alabilir miyim?
Papara kart almak istiyorum eve gelmesin istiyorum, adres bölümüne kargo şubesinin adresini yazsam oraya geldiğinde alabilir miyim?
Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 20 Aralık 2022 #2 picarean dedi: Papara kart almak istiyorum eve gelmesin istiyorum, adres bölümüne kargo şubesinin adresini yazsam oraya geldiğinde alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet.
picarean dedi: Papara kart almak istiyorum eve gelmesin istiyorum, adres bölümüne kargo şubesinin adresini yazsam oraya geldiğinde alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet.
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 20 Aralık 2022 #3 picarean dedi: Papara kart almak istiyorum eve gelmesin istiyorum, adres bölümüne kargo şubesinin adresini yazsam oraya geldiğinde alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kurye ev adresinize gönderim yapar, sadece gönderilen adresten teslim alabilirsiniz. Kuryenin adresini yazarsanız büyük ihtimalle iptal olacaktır.
picarean dedi: Papara kart almak istiyorum eve gelmesin istiyorum, adres bölümüne kargo şubesinin adresini yazsam oraya geldiğinde alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kurye ev adresinize gönderim yapar, sadece gönderilen adresten teslim alabilirsiniz. Kuryenin adresini yazarsanız büyük ihtimalle iptal olacaktır.
Woldierr Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 858 Yer Rusya, Ufa. Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #4 Alınmıyor diye biliyorum, sanırım.
Kusho Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 2 20 Aralık 2022 #5 picarean dedi: Papara kart almak istiyorum eve gelmesin istiyorum, adres bölümüne kargo şubesinin adresini yazsam oraya geldiğinde alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kurye geldiğinde benden bazı bilgiler istemişti. Yani kargo şubesinin adresini yazsan bile kurye gelince hemen oraya gitmen ve imza falan atman gerekli. Bu da pek mümkün gibi gözükmüyor.
picarean dedi: Papara kart almak istiyorum eve gelmesin istiyorum, adres bölümüne kargo şubesinin adresini yazsam oraya geldiğinde alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kurye geldiğinde benden bazı bilgiler istemişti. Yani kargo şubesinin adresini yazsan bile kurye gelince hemen oraya gitmen ve imza falan atman gerekli. Bu da pek mümkün gibi gözükmüyor.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.311 Makaleler 4 Çözümler 74 Yer Rusya 20 Aralık 2022 #6 Normalde kargo şubeden alınabilir ama Papara'da şubeden teslim diye bir seçenek yok. AGT'nin bir şubesi de yok ayrıca.
Normalde kargo şubeden alınabilir ama Papara'da şubeden teslim diye bir seçenek yok. AGT'nin bir şubesi de yok ayrıca.
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 20 Aralık 2022 #7 The Fallen Angel dedi: Normalde kargo şubeden alınabilir ama Papara'da şubeden teslim diye bir seçenek yok. AGT'nin bir şubesi de yok ayrıca. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok hocam bizim evin altında şubeleri vardı kapattılar.
The Fallen Angel dedi: Normalde kargo şubeden alınabilir ama Papara'da şubeden teslim diye bir seçenek yok. AGT'nin bir şubesi de yok ayrıca. Genişletmek için tıkla... Nasıl yok hocam bizim evin altında şubeleri vardı kapattılar.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.311 Makaleler 4 Çözümler 74 Yer Rusya 20 Aralık 2022 #8 alpserhat dedi: Nasıl yok hocam bizim evin altında şubeleri vardı kapattılar. Genişletmek için tıkla... Dağıtım merkezleri var. Gidip kargonu alabileceğin bir şubeleri yok.
alpserhat dedi: Nasıl yok hocam bizim evin altında şubeleri vardı kapattılar. Genişletmek için tıkla... Dağıtım merkezleri var. Gidip kargonu alabileceğin bir şubeleri yok.
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 20 Aralık 2022 #9 The Fallen Angel dedi: Dağıtım merkezleri var. Gidip kargonu alabileceğin bir şubeleri yok. Genişletmek için tıkla... Hocam gidip almıştım ben.
The Fallen Angel dedi: Dağıtım merkezleri var. Gidip kargonu alabileceğin bir şubeleri yok. Genişletmek için tıkla... Hocam gidip almıştım ben.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.311 Makaleler 4 Çözümler 74 Yer Rusya 20 Aralık 2022 #10 alpserhat dedi: Hocam gidip almıştım ben. Genişletmek için tıkla... AGT Kurye | Ertesi Gün Teslim Hizmeti Gönderileriniz hedefli alanlar için klasik kargo teslimatına kıyasla çok çok daha hızlı biçimde yüksek başarı ile ertesi gün teslim edilir. www.aynigunteslim.com Kendi sitelerinde yazıyor şubeden teslim yok diye.
alpserhat dedi: Hocam gidip almıştım ben. Genişletmek için tıkla... AGT Kurye | Ertesi Gün Teslim Hizmeti Gönderileriniz hedefli alanlar için klasik kargo teslimatına kıyasla çok çok daha hızlı biçimde yüksek başarı ile ertesi gün teslim edilir. www.aynigunteslim.com Kendi sitelerinde yazıyor şubeden teslim yok diye.