Kargo şubesine kargo nasıl gönderilir?

benter11pp

Decapat
Daha fazla  
Bir arkadaşa kargo yollayacağım ama onun evine gitmemesi gerek. Onun şubeden teslim alması lazım. Nasıl yapıyoruz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Onun bulunduğu konuma yakın hangi kargo şirketiyse artık oranın adresini gir sipariş kısmına Google'dan gözükür zaten adres veyahut onun adresini tam girersin sonuna şubeden teslim alınacak dersin en yakın şubeye bırakırlar.

Hocam ben arkadaşa kargo göndereceğim. Yani ürün elimde, kargo ile ona ulaştırmam lazım. Siparişlik bir durum yok.

Hocam ben arkadaşa kargo göndereceğim. Yani ürün elimde, kargo ile ona ulaştırmam lazım. Siparişlik bir durum yok.

Anladım hocam bu dediğimi yaparsın hangi kargo firması ile göndereceksen onun evinin en yakınınındaki şubesini bulursun şubenin adresi gözüküyor zaten kargocuya o adresi verirsin bende öyle yaptım.

Anladım hocam bu dediğimi yaparsın hangi kargo firması ile göndereceksen onun evinin en yakınınındaki şubesini bulursun şubenin adresi gözüküyor zaten kargocuya o adresi verirsin bende öyle yaptım.

Tamamdır teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…