Kargo şubesine nasıl sipariş verilir?

egemenow

Centipat
Makaleler
1
İyi sosyaller, bir ürün alacağım ancak evde olmadığım için kargo şubesinde kalmasını istiyorum. Adres kısmına " en yakın kargo şubesine bırakılacak" yazarsam problem çıkar mı?

İyi sosyaller, bir ürün alacağım ancak evde olmadığım için kargo şubesinde kalmasını istiyorum. Adres kısmına " en yakın kargo şubesine bırakılacak" yazarsam problem çıkar mı?
Kargo şubesinin adresini yazıp, adres sonuna da "şubeye teslim" şeklinde not iletin.

İyi Sosyaller, bir ürün alacağım ancak evde olmadığım için kargo şubesinde kalmasını istiyorum. Adres kısmına " en yakın kargo şubesine bırakılacak" yazarsam problem çıkar mı?

Bulunduğunuz mahalledeki kargo şubesinin ismini yazın şube teslim olarak bırakılır. Ben mesela "Bolu/Gerede şube teslim" yazıyorum şubeden teslim alıyorum bu şekilde. Bir sorun çıkmaz.

"Burdur/Merkez aras kargo şubesi şubeden teslim alınacak" şeklinde yazdım, problem olmaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…