Kargo takip numarası ile ne yapılabilir?

EfeOzcann

Hectopat
Yer
Bornova
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben bir ürün almıştım aldığım yerde detaylı gözükmüyor onun için "kargomnerede.co" diye bir site var oraya kargo takip numarasını girsem bir sorun olur mu site güvenilir mi eğer oraya girersem başka biri o numarayı görüp kargo yerine gittiği zaman alabilir mi?

Kargo takip numarası ile sadece kargoya bakılır, başka hiçbir işe yaramaz. Kargo takip kodun ile birisi gidip o kargoyu da almakla gram uğraşmaz, uğraşsa da vermezler diyeceğim ancak bana gelen kargoları direkt adımı soyadımı söyleyip siz misiniz diyorlar ve evet dediğim zaman kargoyu veriyorlar o yüzden herhangi biri de kargonuzu alabilir bence.

Kargo takip numarası ile sadece kargoya bakılır, başka hiçbir işe yaramaz. Kargo takip kodun ile birisi gidip o kargoyu da almakla gram uğraşmaz, uğraşsa da vermezler diyeceğim ancak bana gelen kargoları direkt adımı soyadımı söyleyip siz misiniz diyorlar ve evet dediğim zaman kargoyu veriyorlar o yüzden herhangi biri de kargonuzu alabilir bence.

T.C. istiyorlar diye biliyorum. Her kafası esen alabilse ohoo.

Farklı firmalardan 3 4 sipariş verdim bu ay içerisinde, sadece 1'i telefonuma gelen özel mesaj içerisinde ki kargo kodunu istedi, baya kafasına göre "Berk sen misin?" diye gelen soruya evet dediğim her kargoyu aldım.

Hatta 18.000 lira para verdiğim laptopumu bile bu soruyla teslim aldım. Belki bana öyle denk geldi ama bu inanılmaz bir hata.

Valla her hafta 3-4 defa kargo geliyor evime. Genellikle kardeşlerim üstüne oluyor, isim söylüyorlar ve kardeşiyim diyorum direkt kapıdan veriyorlar. En son T.C. verdiğim zamanı bile hatırlamıyorum artık. Gönderdikleri kodu bile çok nadir soruyorlar.

Farklı firmalardan 3 4 sipariş verdim bu ay içerisinde, sadece 1'i telefonuma gelen özel mesaj içerisinde ki kargo kodunu istedi, baya kafasına göre "Berk sen misin?" diye gelen soruya evet dediğim her kargoyu aldım.

Hatta 18.000 lira para verdiğim laptopumu bile bu soruyla teslim aldım. Belki bana öyle denk geldi ama bu inanılmaz bir hata.
Kesinlikle inisiyatif kullanılmaması gereken en önemli yerlerden biri olmasına rağmen kullanılıyor ve bunu da 3 kağıtçılar çok iyi değerlendiriyorlar.

Vallahi her hafta 3-4 defa kargo geliyor evime. Genellikle kardeşlerim üstüne oluyor, isim söylüyorlar ve kardeşiyim diyorum direkt kapıdan veriyorlar. En son T.C. Verdiğim zamanı bile hatırlamıyorum artık. Gönderdikleri kodu bile çok nadir soruyorlar.

Hocam ben şubeye gidip almaktan bahsettim eve gelirse ne hacet kimliğe tabiiki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı