goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.501 Makaleler 3 Çözümler 38 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #1 Hocam, Instagram üzerinden aracıma subwoofer almıştım. Satıcı kargoladı ve 19:00 gibi MNG'den mesaj gelir dedi ama gelmedi. Ne zaman gelir?
Hocam, Instagram üzerinden aracıma subwoofer almıştım. Satıcı kargoladı ve 19:00 gibi MNG'den mesaj gelir dedi ama gelmedi. Ne zaman gelir?
Çözüm goktug.59 7 Eylül 2022 anime girl erdoğan dedi: Satıcının size vermesi lazım hocam ondan isterseniz verir vermesse geçmiş olsun denilerbilir.İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Güvenilir yerden aldım hocam. Geç oldu hocam sabah ola hayrola yarın yazarım. MNG Kargonun sistemi pingli sanırım hocam. Mesaj sabah 08:01'de gelmiş.
anime girl erdoğan dedi: Satıcının size vermesi lazım hocam ondan isterseniz verir vermesse geçmiş olsun denilerbilir.İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Güvenilir yerden aldım hocam. Geç oldu hocam sabah ola hayrola yarın yazarım. MNG Kargonun sistemi pingli sanırım hocam. Mesaj sabah 08:01'de gelmiş.
aliytrklkmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 1.174 Makaleler 3 Çözümler 14 Yer Ankara 7 Eylül 2022 #2 SAtıcıda kodu vardır ondan isteyerek alabilirsiniz. Eğer ek hizmet almadı ise MNG mesaj yollamayabilir. Artı 0 Eksi
SAtıcıda kodu vardır ondan isteyerek alabilirsiniz. Eğer ek hizmet almadı ise MNG mesaj yollamayabilir.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 7 Eylül 2022 #3 goktug.59 dedi: Hocam, Instagram üzerinden aracıma subwoofer almıştım. Satıcı kargoladı ve 19:00 gibi MNG'den mesaj gelir dedi ama gelmedi. Ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Kodu satıcı verir. Vermedi ise şüphelenin paranız cuuuu olmuş olabilir. Artı 0 Eksi
goktug.59 dedi: Hocam, Instagram üzerinden aracıma subwoofer almıştım. Satıcı kargoladı ve 19:00 gibi MNG'den mesaj gelir dedi ama gelmedi. Ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Kodu satıcı verir. Vermedi ise şüphelenin paranız cuuuu olmuş olabilir.
KS KS goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.501 Makaleler 3 Çözümler 38 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #4 Criesley dedi: Kodu satıcı verir. Vermedi ise şüphelenin paranız cuuuu olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Cadde Tuning İzmir'den aldım hocam, güvenilir. Artı 0 Eksi
Criesley dedi: Kodu satıcı verir. Vermedi ise şüphelenin paranız cuuuu olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Cadde Tuning İzmir'den aldım hocam, güvenilir.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 7 Eylül 2022 #5 goktug.59 dedi: Hocam, Instagram üzerinden aracıma subwoofer almıştım. Satıcı kargoladı ve 19:00 gibi MNG'den mesaj gelir dedi ama gelmedi. Ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Kargoyu teslim edince takip kodu veriliyor. Satıcıdan isteyin. Artı 0 Eksi
goktug.59 dedi: Hocam, Instagram üzerinden aracıma subwoofer almıştım. Satıcı kargoladı ve 19:00 gibi MNG'den mesaj gelir dedi ama gelmedi. Ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Kargoyu teslim edince takip kodu veriliyor. Satıcıdan isteyin.
anime girl erdoğan Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 47 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Eylül 2022 #6 Satıcının size vermesi lazım hocam ondan isterseniz verir vermesse geçmiş olsun denilerbilir.İyi forumlar. Artı 0 Eksi
Satıcının size vermesi lazım hocam ondan isterseniz verir vermesse geçmiş olsun denilerbilir.İyi forumlar.
KS KS goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.501 Makaleler 3 Çözümler 38 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #7 anime girl erdoğan dedi: Satıcının size vermesi lazım hocam ondan isterseniz verir vermesse geçmiş olsun denilerbilir.İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Güvenilir yerden aldım hocam. Geç oldu hocam sabah ola hayrola yarın yazarım. MNG Kargonun sistemi pingli sanırım hocam. Mesaj sabah 08:01'de gelmiş. Son düzenleme: 8 Eylül 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
anime girl erdoğan dedi: Satıcının size vermesi lazım hocam ondan isterseniz verir vermesse geçmiş olsun denilerbilir.İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Güvenilir yerden aldım hocam. Geç oldu hocam sabah ola hayrola yarın yazarım. MNG Kargonun sistemi pingli sanırım hocam. Mesaj sabah 08:01'de gelmiş.
anime girl erdoğan Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 47 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 8 Eylül 2022 #8 goktug.59 dedi: Güvenilir yerden aldım hocam. Geç oldu hocam sabah ola hayrola yarın yazarım. MNG Kargonun sistemi pingli sanırım hocam. Mesaj sabah 08:01'de gelmiş. Genişletmek için tıkla... Mng kargo oldu molası rezalet hocam bende sipariş vermiştim evde yoktum aramadılar evde yoktunuz dediler. Artı 0 Eksi
goktug.59 dedi: Güvenilir yerden aldım hocam. Geç oldu hocam sabah ola hayrola yarın yazarım. MNG Kargonun sistemi pingli sanırım hocam. Mesaj sabah 08:01'de gelmiş. Genişletmek için tıkla... Mng kargo oldu molası rezalet hocam bende sipariş vermiştim evde yoktum aramadılar evde yoktunuz dediler.
KS KS goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.501 Makaleler 3 Çözümler 38 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #9 anime girl erdoğan dedi: MNG kargo oldu molası rezalet hocam bende sipariş vermiştim evde yoktum aramadılar evde yoktunuz dediler. Genişletmek için tıkla... Allah'tan MNG kargo çok yakın Artı 0 Eksi
anime girl erdoğan dedi: MNG kargo oldu molası rezalet hocam bende sipariş vermiştim evde yoktum aramadılar evde yoktunuz dediler. Genişletmek için tıkla... Allah'tan MNG kargo çok yakın