Kargo Tier List

AGT Kurye neden en sonda hocam? Bana hep aynı gün getiriyor. Hepsijet'i A'ya koyabilirdiniz. Tecrübeli biri olarak konuşuyorum. Sürat B'de olabilirdi.

Şu listedeki hiçbir kargo şirketiyle sorun yaşamadım ne hikmetse, PTT bile ertesi gün teslim ediyor kargomu. Netkargo ise 2. günde anca gelebiliyor ama gene sorun yaşatmıyor, galiba şanslıyım.

Biraz sıkıldım bi' tier list yapayım dedim. Eğer neden şu sıraya, bu sıraya koydun derseniz açıklarım.

Eki Görüntüle 1703335

Babam MNG'de çalışıyordu, aslında a ya konulabilecek bir şirket, PTT - - - hak ediyor, agtnin listede bile olmaması lazım. Aynı gün kargo, 50 gün bekledim bir kargo için.

AGT Kurye neden en sonda hocam? Bana hep aynı gün getiriyor. Hepsijet'i A'ya koyabilirdiniz. Tecrübeli biri olarak konuşuyorum. Sürat B'de olabilirdi.
AGT kurye'den illallah ettim hocam. 2022 civarı Papara kartımı 4.5 ayda getirdiler. Sonra kartım kayboldu yenisini sipariş verdim 25 günde geldi. Yani kuryenin cani ne zaman isterse o zaman.

Şu listedeki hiçbir kargo şirketiyle sorun yaşamadım ne hikmetse, PTT bile ertesi gün teslim ediyor kargomu. Netkargo ise 2. günde anca gelebiliyor ama gene sorun yaşatmıyor, galiba şanslıyım.
PTT ve Netkargo bana da sorun çıkartmadı. Tek problemi şubelere ulasılamıyor canlı takipi yok ve bazen kargo subede bekliyor.

AGT'den her siparişim aynı gün geliyor ben memnunum mesela hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…