Kargo ücreti kapıda mı ödenir yoksa çekilen fiyatın içine dahil edilir mi?

metin2oynuyorum

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar, bir eşya sipariş vereceğim fakat kargo ücreti var. Bu ücret karttan kesilir mi yoksa kapıda mı ödemek gerekir?

Kart ile alırsanız kargo ücreti dahil toplam tutar karttan kesilir, kapıda ödeme ile alırsanız aynı şekilde kargo tutarı dahil hepsini kapıda ödersiniz. Ayrıca kapıda ödeme olarak sipariş verip eve geldiklerinde herhangi bir sebepten ötürü alamazsanız ve kargo şubesinden alırsanız kapıda ödeme ücretini almazlar sadece ürünün ücretini alırlar.

Teşekkür ederim arkadaşlar kart ile alacağım. Bir de böyle bir soru sorayım ininal karta ben 20 gündür para yatırmıyorum. Yarın 35 Lira yatırsam 2TL keser mi ? ATM den yatırcam. Atm sadece 1.10 kesiyor.

Teşekkür ederim arkadaşlar kart ile alacağım. Bir de böyle bir soru sorayım ininal karta ben 20 gündür para yatırmıyorum. Yarın 35 Lira yatırsam 2TL keser mi ? ATM den yatırcam.
Hem atm işlem ücreti keser hem de en son para yatıralı 1 ay olduysa kart kullanım aidatı keser.

Kart ile ödeme yaparsanız her zaman kart ile ücret alırlar.
Çok nadir de olsa kapıda kargo ücreti aldıkları oluyor. GittiGidiyor'da oluyor daha çok. Ama olduğu zaman da yazıyor kargo kapıda ödemeli diye. Ürünü karttan, kargoyu kapıdan ödüyorsunuz.

Teşekkür ederim arkadaşlar kart ile alacağım. Bir de böyle bir soru sorayım ininal karta ben 20 gündür para yatırmıyorum. Yarın 35 Lira yatırsam 2TL keser mi ? ATM den yatırcam. Atm sadece 1.10 kesiyor.
Hocam her ay çekiyor diye biliyorum, eğer 20 gün olduysa olmaz herhalde. Ama emin değilim Bu arada hocam kart olarak ininal yerine papara öneririm. Daha kullanışlı ininale göre kesinlikle.

Hocam her ay çekiyor diye biliyorum, eğer 20 gün olduysa olmaz herhalde. Ama emin değilim Bu arada hocam kart olarak ininal yerine papara öneririm. Daha kullanışlı ininale göre kesinlikle.
Papara'ya hiç güvenemiyorum hocam. Bence Tosla daha mantıklı, bir Akbank kuruluşu çünkü. Bana daha güvenilir geliyor şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…