Kargo ücretsiz gönderilebilir mi?

Lory7

Hectopat
Yer
Niğde
Merhaba, biliyorsunuz kargo fiyatları biraz tuzlu. Bu yüzden değişik yöntemler bulabilir miyim bir sorayım dedim

Mesela sahibinden de bir ürünü satınca kargo için az para alıyordu. Param Güvende ile gönderirim sonra alan kişi parayı bana geri atar, olabilir mi böyle?

Zaten içinden kargo ücretini alacak. Yine yüksek barem fiyatlara gelicek. Sahibinden uyanmıştır o muhabbete. Yemez Ama aranız samimi ise parayı geri göndersin. Hiçbir şey olmaz

Hocam pek etik olmasa da yaklaşık 2 ay önce dolap üzerinden satışa koyduğum ürünü tekrar diğer hesabımdan satın aldım. Arkadaşım ürünü kargo numarasıyla kargoya verdi ve 9 TL gibi bir fiyata ürün elime ulaşmıştı. Ancak ürünün resmini ve açıklamasını yapmayı unutmayın zira benim hesabım silindi

Ücretsiz göndermeyi bilmiyorum ama ürün şubede kalsın dediğinizde neredeyse yarı yarıya fiyat iniyor.

Zaten içinden kargo ücretini alacak. Yine yüksek barem fiyatlara gelicek. Sahibinden uyanmıştır o muhabbete. Yemez Ama aranız samimi ise parayı geri göndersin. Hiçbir şey olmaz
Sahibinden daha az alıyor diye biliyorum.
Tam olarak böyle bir şey düşünüyorum bende. Alacağım kişiye güvenim var yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…