Başımdan yaklaşık 1 ay önce geçen bir olay bu. Aldığım ekran kartının üzerine sıvı gelmiş, kutu bildiğin ıslak yani. MNG Kargo tabii bunu bana söylemediği için 1 haftadır şubede öyle duruyor kutu ve sistemde kargonun yerini güncellemiyorlar bile bile.
Direkt olarak kutuyu hiçbir şekilde açmadan geri yollatmıştım aldığım yere, söz konusu ekran kartı olunca tabii para iadesi kabul etmedim, ürünün incelenmesini talep ettim malum fiyatlar ve stok sıkıntısı yüzünden, Allah'tan kartta bir problem çıkmadı.
Diğer arkadaşlar belirtmiş zaten kargoyu teslim almadan önce mutlaka kutuyu detayla inceleyin ve ürünü kargo görevlisinin yanında açın. Sisteme ilk kurulum yaparken videoya da çekebilirsiniz (ben öyle yapmıştım). Firmalar bu konuda maalesef çok çakal Türkiye'de, eğer hasarlı bir ürünü kargodan o şekil almışsanız ihale üstünüze kalıyor direkt. Ben kargonun güncel durumunu sık sık takip edip, şubeye ulaştığında direkt arıyorum dağıtıma çıkarmayın ben teslim alacağım diye, en azından şubede kontrol edince kamera kayıtları olsun, muhatap alınacak görevli olsun problem olmuyor.