Kargocu gittikten sonra video çekilirse tutanak tutulabilir mi?

Astra1337

Hectopat
Yeni bir sistem aldım pazartesi elime geçiyor fakat evde olamayacağım. Onun yerine ailem alacak o yüzden de kontrol etme fırsatım olamayacak. Eve geldiğimde paketi açarken tarih saat ve aldıgım fiyatı belirterek hiç durdurmadan video ya çeksem tutanak tutabilir miyim?

Paketi açarken video alsan sıkıntı olmaz aslında tarihe gerek olmadıgın düşünüyorum.

Teslim esnasında tespit edilmeyen ve sonradan bildireceğiniz çıkabilecek her hangi bir eksik / hasar gönderenin iyi iyetine / insiyatifine bağlıdır.
Yoksa yaptığınız şey firma adına hukuki bir delil / kanuni zorunluluk oluşturmaz.

@Astra1337 Sube teslim iste kargoyu. Kargo isinde oldugum icin biliyorum sen teslim aldiktan sonra subenin hasar tutanagi yoksa firmanin inisiyatifine kalir. Subenin hasar tutanagj varsa ortak yol ile saticiya yapici yol izlettirmeniz muhtemel. Sube teslim alirsan subede zaten urunun hasarli veya hasarsiz oldugunu ogrenirsin. En basitinden kamera kayitlari olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…