Kargocu kargoyu yukariya cikarmadi

maho764

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyuncu koltugu siparişi verdim, bildiğiniz gibi koltuk ağır. Kargocu geldi ve kargoyu güvenliğe bırakacağını söyledi, abi ben yukarıya kapıma getirebilir misin dedim, getiremem, ağır dedi. Getirmesi gerekiyor mu? Bilmediğimden soruyorum.

Not: Etikette kata teslim yazıyor.

Dosya Ekleri

• 20250903_194244.jpg
    20250903_194244.jpg
    159,9 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleyen: Moderatör:
Kata çıkarıp çıkarmamayı kuryenin kendisi seçebilir böyle bir hakkı var fakat belirli bir ağırlıktan sonra işçi güvenliği kapsamında kata çıkarma zorunluluğu bulunmamaktadır.

Arkadaşlar oyuncu koltugu siparişi verdim, bildiğiniz gibi koltuk ağır. Kargocu geldi ve kargoyu güvenliğe bırakacağını söyledi, abi ben yukarıya kapıma getirebilir misin dedim, getiremem, ağır dedi. Getirmesi gerekiyor mu? Bilmediğimden soruyorum.

Hocam kargocular işçi güvenliğinden dolayı çıkarmama gibi bir hakkı var.

İsterseniz sansürleyin adres belli fotoğrafta.

Yüksek desili kargolarda isg nedeniyle yukarı çıkarmama hakları var. Kapıya teslim olarak bırakılan notunuz ise site kapısı veya bahçe kapısı olması yeterli.

Kargonuz, 0-30 kg / desi aralığında ve tek parça ise kargonuzun kata teslimatı yapılır.

Tek parçada ağırlığı 31 kg - 100 kg arasında veya (ağırlığı 100 kg altında olmak kaydıyla) hacmi 31 desi – 300 desi olan ve en uzun kenarı 270 cm’ye kadar olan kargoların teslimatı bina kapısından yapılır, kata çıkarılmaz.

Tek parça ise çıkartması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı