E Elmas Kazma Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar kargocu yanında paketçi olan yani kargoları evlere teslim eden elemanlar için yaş sınırı var mıdır 18 ya da 15 yaş altı çalışabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2023
Arkadaşlar kargocu yanında paketçi olan yani kargoları evlere teslim eden elemanlar için yaş sınırı var mıdır 18 ya da 15 yaş altı çalışabilir mi?
RonerLa Picopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #2 Elmas Kazma dedi: Arkadaşlar kargocu yanında paketçi olan yani kargoları evlere teslim eden elemanlar için yaş sınırı var mıdır 18 ya da 15 yaş altı çalışabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kanka ben çalışıyorum,babamın dükkanı eğer alıyorlarsa öyle yanında gelmelik alırlar bizim burada 12 yaşında çocuklar var.
Elmas Kazma dedi: Arkadaşlar kargocu yanında paketçi olan yani kargoları evlere teslim eden elemanlar için yaş sınırı var mıdır 18 ya da 15 yaş altı çalışabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kanka ben çalışıyorum,babamın dükkanı eğer alıyorlarsa öyle yanında gelmelik alırlar bizim burada 12 yaşında çocuklar var.
E Elmas Kazma Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #3 RonerLa dedi: Kanka ben çalışıyorum,babamın dükkanı eğer alıyorlarsa öyle yanında gelmelik alırlar bizim burada 12 yaşında çocuklar var. Genişletmek için tıkla... yanında gezdirmelik derken maaş veriyolar dimi ve normal eleman maaşımı veriyolar düşükmü verirler
RonerLa dedi: Kanka ben çalışıyorum,babamın dükkanı eğer alıyorlarsa öyle yanında gelmelik alırlar bizim burada 12 yaşında çocuklar var. Genişletmek için tıkla... yanında gezdirmelik derken maaş veriyolar dimi ve normal eleman maaşımı veriyolar düşükmü verirler
RonerLa Picopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #4 Elmas Kazma dedi: Yanında gezdirmelik derken maaş veriyorlar değil mi ve normal eleman maaşımı veriyorlar düşükmü verirler. Genişletmek için tıkla... Net düşük verirler ben 300TL'ye çalışıyorum (aylık) ama bilgisayar başında sana ne kadar verirler bilmem.
Elmas Kazma dedi: Yanında gezdirmelik derken maaş veriyorlar değil mi ve normal eleman maaşımı veriyorlar düşükmü verirler. Genişletmek için tıkla... Net düşük verirler ben 300TL'ye çalışıyorum (aylık) ama bilgisayar başında sana ne kadar verirler bilmem.
E Elmas Kazma Centipat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #5 RonerLa dedi: Net düşük verirler ben 300TL'ye çalışıyorum (aylık) ama bilgisayar başında sana ne kadar verirler bilmem. Genişletmek için tıkla... benim baktığım ilan 215 tl ve bahşiş diyo günlük bilgisayar başında derken neyi vurguladınki
RonerLa dedi: Net düşük verirler ben 300TL'ye çalışıyorum (aylık) ama bilgisayar başında sana ne kadar verirler bilmem. Genişletmek için tıkla... benim baktığım ilan 215 tl ve bahşiş diyo günlük bilgisayar başında derken neyi vurguladınki
RonerLa Picopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #6 Elmas Kazma dedi: Benim baktığım ilan 215 TL ve bahşiş diyor günlük bilgisayar başında derken neyi vurguladınki. Genişletmek için tıkla... Yani kargo kesmek falan ama ağır falan da kaldırıyorum günlük 5 ton kaldırdığım olmuştu ama bana aylık 300lira.
Elmas Kazma dedi: Benim baktığım ilan 215 TL ve bahşiş diyor günlük bilgisayar başında derken neyi vurguladınki. Genişletmek için tıkla... Yani kargo kesmek falan ama ağır falan da kaldırıyorum günlük 5 ton kaldırdığım olmuştu ama bana aylık 300lira.