Kargocuların eve kargo getirmemeleri

Vallahi hocam biraz sert olacaksınız. Para veriyorsunuz o kapıya zorunda mecbur gelecek.

Hocam kargolarımı almaya giderken hep söylüyorum geleceksiniz kardeşim boşuna mı para veriyoruz size diye onlar "kaydınızı oluşturdum size geri dönüş yapılır" diyorlar fakat geri dönüş falan olmuyor.

Aldığınız site ile iletişime geçin. şikayetvar.com'a açın. Pandeminin başlarında 25 gün aldığım dolap gelmedi. Satıcı da çok ilgiliydi oda ugraştı ben de ugraştım. Açtığım şikayetle birlikte getirdiler sonunda. Baya oldu tabi bu olay.

Bende de Kolay Gelsin kargo hariç hepsi apartman girişine bırakıyor. Sinir bozucu bir durum.

Bu kargocular kadar keyfi çalışan meslek grubu yok. Allah'a şükür bizim burda Aras kargo adam gibi iş yapıyor ama her site Aras kargo ile çalışmıyor. Bir kere MNG kargo getirecekti, adamlar bildiğin yalan bilgi girmiş sisteme. Reddetmişim ürünü yersen. Keşke bir de kapımı çalsaydın sayın MNG kargo.

Özellikle HepsiJet ve trendyolexpress böyle yapıyor. Adamlar sırf getirmemek için abi biz getirmeyelim ürünün parasını ben sana vereyim boş ver sen bu ürünü diyecekler.

Özellikle HepsiJet ve trendyolexpress böyle yapıyor. Adamlar sırf getirmemek için abi biz getirmeyelim ürünün parasını ben sana vereyim boş ver sen bu ürünü diyecekler.

Yalan at sende. Gerekirse ameliyatlıyım de. Reddederse de şikayet edersin. Mis.

Hele ki Aras Kargo en gıcığı 50 defa şikayet ettim kimsenin umurunda değil bir yasal düzenleme lazım uzak ilçedeyseniz mecburen e ticaret sitelerinden uzak duracaksınız.

Kargo adrese teslim olarak geliyorsa, evine getirmeleri gerekiyor. Ama şubeye gidip almazsan, (yanlış hatırlamıyorsam 1 hafta süresi var) kargoyu göndericiye yolluyorlar, bu durumda senin için zaman kaybı olacağı için bence şubeyi şikayet etmen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…