Kargocunun telefonunu duymadim

Paul Walker

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
İade için geleceklerdi 2 defa aramışlar ama telefon sessizdeydi. Gelirler mi, yoksa yarın mi gelirler? Aramalı miyim?

İade için geleceklerdi 2 defa aramışlar ama telefon sessizdeydi. Gelirler mi, yoksa yarın mi gelirler? Aramalı miyim?

Sürekli gelmek zorunda değiller hocam bir kere gelirler evde bulamayınca evde bulunamadı diye not düşerler takip sayfasına. Şubeyi arayıp şubeden teslim alın bence.

Benim böyle bir kargom yakın zamanda iade oldu. Bu durumda geri arama yap ya da bir an önce şubeden al.

0212 919 16 30 bu numaradan aradılar. Tekrar aradığımda bilgi veren bant ses vardı. Ama iki kere göndermişler anlamadım.

0212 919 16 30 bu numaradan aradılar. Tekrar aradığımda bilgi veren bant ses vardı. Ama iki kere göndermişler anlamadım.

Hocam kargo firmanıza göre size en yakın şubenin nosunu bulup ısrarla arayın eninde sonunda biri cevap verir. Ya da şubeye gidin oradan bilgi alın.

Hocam kargo firmanıza göre size en yakın şubenin nosunu bulup ısrarla arayın eninde sonunda biri cevap verir. Ya da şubeye gidin oradan bilgi alın.

Gelmezler mi? Bugün içinde geleceğiz her şey hazır olsun diyordu bantta.

Randevu değiştir yaparım olmadı.

Gelmezler mi? Bugün içinde geleceğiz her şey hazır olsun diyordu bantta.

Randevu değiştir yaparım olmadı.

Hocam olayı anlamadım, size geldiler de mi aradılar yoksa geleceğiz diye mi. Geleceğiz diye aradılarsa gelirler problem ne bu durumda?

Hocam olayı anlamadım, size geldiler de mi aradılar yoksa geleceğiz diye mi? Geleceğiz diye aradılarsa gelirler problem ne bu durumda?

Bakın gelecekleri zaman ariyorlar hani? Attığım numaradan 2 defa aramışlar. Benim sorum onlara cevap vermedim, gelirler mi?

Bakın gelecekleri zaman ariyorlar hani? Attığım numaradan 2 defa aramışlar. Benim sorum onlara cevap vermedim, gelirler mi?

Hocam telefonu açmadığınız için ne için aradıklarını hiçbirimizin bilmesi mümkün değil. Yapacağınız tek şey var bizim gelip gelmeyeceklerini tahmin etmemiz yerine kargo şubenizi arayın ya da bizzat gidip sorun. Başka bir şey diyemez kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…