Aras, sürat, MNG, kargo da sıkıntı yaşamadım, PTT ve Yurtİçi kargo da anam ağladı. İlla o kimliği göstericekmişim, 15 Yaşında olmama rağmen fotoğraf yok diye vermemişlerdi.
Aras, sürat, mng, kargo da sıkıntı yaşamadım, PTT ve Yurtiçi Kargo da anam ağladı. İlla o kimliği gösterecekmişim, 15 yaşında olmama rağmen fotoğraf yok diye vermemişlerdi.
Ben Yurtiçi Kargo'yla 2 alışveriş yaptım. Abin/Annen/Baban da kargoyu teslim alabiliyor. Kendin de kargoyu teslim alabiliyorsun ben hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Ben Yurtiçi Kargo'yla 2 alışveriş yaptım. Abin/Annen/Baban da kargoyu teslim alabiliyor. Kendinde kargoyu teslim alabiliyorsun ben hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Valla uzun zamandır internetten alışveriş yapmıyorum ama en son yaptığımda kimlik bile istememişlerdi sadece gerekli yeri imzalayıp ürünümü teslim almıştım. O yüzden pek bi sıkıntı çıkmaz. Yine de kimliğin yanında olsun.
Vallahi uzun zamandır internetten alışveriş yapmıyorum ama en son yaptığımda kimlik bile istememişlerdi sadece gerekli yeri imzalayıp ürünümü teslim almıştım. O yüzden pek bir sıkıntı çıkmaz. Yine de kimliğin yanında olsun.