Kargoda olan ürünü geri iptal edebilirler mi?

Kargoya verildiyse ve iptal olursa ürün size ulaşır, hatta bazı firmalar bunun takibini yapmayabiliyor ve para vermeden ürün sizde kalabiliyor.

E-faturamda ve sipariş ekranında indirim yazısı gözükmüyordu. Kargo hareketlerinde nerede olduğuna baktım Ankara'da gözüküyor sorun şu 1 günde İstanbul’dan/Ankara’ya geldi arasında çok mesafe olmasına rağmen ama benim olduğum şehir Ankara ile çok yakın ve 2 gündür kargo hareketlerinde değişiklik yok yolda yazıyor o yüzden tereddütte kaldım acaba hafta sonu olduğu için mi?

Hiçbir faturada ve sipariş ekranında indirim yazmaz merak etmeyin. 2950 TL'den 4500 TL'ye olan değişim muazzam bir değişim değil. Mesela sen 4500 TL'lik ürünü 450 TL'ye falan almış olsan o zaman iptal olur işte. Ankara genel dağıtım merkezi olduğu için yoğunluğa bağlı değişir kargo süresi.

O çok başka bir olay. Arkadaş sadece indirimli almış.

O başka bu başka hocam. Yanlış fiyatlandırma yapılmış dediğiniz olayda.
Hocam hafta içi gelir içiniz rahat olsun.

O durum başka yanlış fiyat girdiler ve siparişi kargoya vermeden iptal ettiler zaten. Şikayet edenler de zaten haksızdı herkes fiyatın yanlış olduğunu bilerek aldı.

Bu arkadaşın durumunda ise öyle bir şey yok. Siz almışsınız ürün zamlanmış sizi bağlamaz.
Satıcı ürünü onaylamış üstüne bir de kargoya vermiş bundan sonra geri döndürürse sizin istediğiniz olmadan satıcı haksız olur zaten.
İstanbul ile Ankara arasında çok yüksek hacimli kargo hareketliliği var sonuçta transfer merkezine gelince kargo çok hızlı bir şekilde şehir değişiyor. Sizin hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum ama demekki her gün Ankara ile aranızda kargo taşınacak kadar çok gönderilen kargo yok veya belli sayıda araç gidiyor ve daha sizinkine sıra gelmemiş de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…