Kargoda oluşan hasar

@DoblosuOlanEnişte normalde ilk 20 günde THH'ye başvurursa satıcı suçlu durumuna düşer ancak konu sahibi erken ya da geç fark etmez bir video çekmiş. Kanıtlar toplanırken buna da dikkat edilir. Savcı iyi niyetli olduğunu sezerse, durum bu sefer alıcının aleyhine sebep olur.

Savcı iyi niyetli olduğunu sezerse
Sanırım öyle hocam bende işin içinden çıkamadım alıcı video kaydının yanıltıcı olduğunu söyleyebilir gösterilen tarih Televizyon kanalı gazete ve benzeri itiraz edilmeyecek birşey olur ise gerçi yazışmalar mevcutdur. Dava durumunda satıcı haklı gibi geldi bana ama kargoya götürürken olma ihtimalini söyler ise alıcı bu durumda ne olur acaba çok çetrefilli. Bence satıcı malın tamir bedelini geri ödemesi en mantıklısı ama o zamanda satıcı mağdur oluyor çıkamadım işin içinden.

Alıcı bir şey yapamaz parayı da aldıysan engelleyip geçebilirsin.

Öyle bir karakterde insan değilim gerekirse masrafını yarı yarıya öderiz çocukla kanka sizin gibi sığ kafalı insanlar da fikrini beyan etmesin bir daha.

Ben daha çok monitore ne oldu onu merak ettim. Yani paketleme iyi yapıldıysa nem falan olucağını sanmıyorum ama nemden olduysa düzelme ihtimali var. Bulanık görüntü dediğini sana telle fotosunu alıp gönderdi mi? Başka bilgisayarda denemiş mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…