H haznedar00 Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 İlanda gördüm 7 saat mesai 500 TL. Sigorta ve servis de var. Mantıklı mı sizce?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #2 Hangi kargo?
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 1 Eylül 2023 #3 haznedar00 dedi: İlanda gördüm 7 saat mesai 500 TL. Sigorta ve servis de var. Mantıklı mı sizce? Genişletmek için tıkla... Parası iyi düşünülebilir. Sigortası falan da varmış.
haznedar00 dedi: İlanda gördüm 7 saat mesai 500 TL. Sigorta ve servis de var. Mantıklı mı sizce? Genişletmek için tıkla... Parası iyi düşünülebilir. Sigortası falan da varmış.
H haznedar00 Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 Katy Perry dedi: Hangi kargo? Genişletmek için tıkla... Yazmıyordu hocam.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #5 haznedar00 dedi: Yazmıyordu hocam. Genişletmek için tıkla... Nerede gördünüz ilanı? Şirketin adını sanını vermeden nasıl ilan yapıyorlar?
haznedar00 dedi: Yazmıyordu hocam. Genişletmek için tıkla... Nerede gördünüz ilanı? Şirketin adını sanını vermeden nasıl ilan yapıyorlar?
fatih murdock Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 2.165 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #6 haznedar00 dedi: İlanda gördüm 7 saat mesai 500 TL. Sigorta ve servis de var. Mantıklı mı sizce? Genişletmek için tıkla... Düşündürücü..
haznedar00 dedi: İlanda gördüm 7 saat mesai 500 TL. Sigorta ve servis de var. Mantıklı mı sizce? Genişletmek için tıkla... Düşündürücü..
H haznedar00 Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #7 Katy Perry dedi: Nerede gördünüz ilanı? Şirketin adını sanını vermeden nasıl ilan yapıyorlar? Genişletmek için tıkla... Sahibinden.com'dan gördüm. Valla ben de anlamadım kargo aktarma merkezi yazıyor. Şirket ismi yazmıyor.
Katy Perry dedi: Nerede gördünüz ilanı? Şirketin adını sanını vermeden nasıl ilan yapıyorlar? Genişletmek için tıkla... Sahibinden.com'dan gördüm. Valla ben de anlamadım kargo aktarma merkezi yazıyor. Şirket ismi yazmıyor.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #8 haznedar00 dedi: Sahibinden.com'dan gördüm. Valla ben de anlamadım kargo aktarma merkezi yazıyor. Şirket ismi yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yazacaksınız sonra sizden kayıt ücreti falan deyip para alıp dolandıracaklar.
haznedar00 dedi: Sahibinden.com'dan gördüm. Valla ben de anlamadım kargo aktarma merkezi yazıyor. Şirket ismi yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen yazacaksınız sonra sizden kayıt ücreti falan deyip para alıp dolandıracaklar.
H haznedar00 Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #9 Katy Perry dedi: Muhtemelen yazacaksınız sonra sizden kayıt ücreti falan deyip para alıp dolandıracaklar. Genişletmek için tıkla... Yok ben o tarz şeylere kanmam zaten.
Katy Perry dedi: Muhtemelen yazacaksınız sonra sizden kayıt ücreti falan deyip para alıp dolandıracaklar. Genişletmek için tıkla... Yok ben o tarz şeylere kanmam zaten.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #10 haznedar00 dedi: Yok ben o tarz şeylere kanmam zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman ulaşmaya çalışın, dolandırıcıysa biraz dalga geçin cahil ayağına falan yatın sonra küfür edip engelleyin.
haznedar00 dedi: Yok ben o tarz şeylere kanmam zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman ulaşmaya çalışın, dolandırıcıysa biraz dalga geçin cahil ayağına falan yatın sonra küfür edip engelleyin.