Kargoda yanlış posta kodu sorun çıkarır mı?

Makaleler
1
Merhabalar bugün nike.com'dan ayyakabı siparişi verdim adresi vs. her şeyi doğru yazdım fakat posta kodunu bilmediğim için sadece ilin plaka kodunu yazıp gerisini salladım. Normalde 24100 olması gereken yerde 24050 yazmışım teslimatta sorun çıkartır mı yoksa sadece adres mi önemli?
Not: Kargo şirketi Pts Worldwide Express.

Merhabalar bugün nike.com'dan ayyakabı siparişi verdim adresi vs. her şeyi doğru yazdım fakat posta kodunu bilmediğim için sadece ilin plaka kodunu yazıp gerisini salladım. Normalde 24100 olması gereken yerde 24050 yazmışım teslimatta sorun çıkartır mı yoksa sadece adres mi önemli?
Not: Kargo şirketi pts worldwide Express.

Sorun çıkaracağını sanmam adresine göre getiriyorlar eğer adresin doğruysa sıkıntı yok.

Adres doğruysa sorun çıkmaz. Bende her siparişimde posta kodunu 34000 olarak yazıyorum.

Posta koduna bakan bir kargocu ben şimdiye kadar görmedim.
Rahat ot sorun çıkmaz.

PTT dışında posta koduna bakan kargo şirketi olduğunu sanmıyorum.

Teslimat açıklamasında Türkiye'ye giriş yapana kadar pts ile geldiğini Türkiye de ise Aras Kargo'ya teslim edildiğini belirtmiş.
Nike.com da ki ürünlerin hepsi Hollanda'dan geliyormuş ona şaşırdım kısacası.
Bu arada kargo ücreti 59.99₺ 🤐 1000₺'lik ürün için 60 lira kargo ücreti ödemek zaten saçma bir şey bundan sonra ayakkabı siparişlerimi yerel mağazalardan yapacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı