GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Mayıs 2022 #11 TBTURK dedi: 28 Nisanda ortalam 2kg olan kargom geldi 7. kata kadar çıkardılar getirirler yani. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde ağır eşyaları kuryeler getiriyor galiba. Kuryeler de özel olduğu için kapıya kadar getiriyorlar diye biliyorum yanlış bilmiyorsam.
TBTURK dedi: 28 Nisanda ortalam 2kg olan kargom geldi 7. kata kadar çıkardılar getirirler yani. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde ağır eşyaları kuryeler getiriyor galiba. Kuryeler de özel olduğu için kapıya kadar getiriyorlar diye biliyorum yanlış bilmiyorsam.
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 9 Mayıs 2022 #12 GreatArcher dedi: Hocam genelde ağır eşyaları kuryeler getiriyor galiba. Kuryeler de özel olduğu için kapıya kadar getiriyorlar diye biliyorum yanlış bilmiyorsam. Genişletmek için tıkla... Ben tam bilmiyorum ama şu ana kadarki bütün kargolarım kapıma kadar geldi. 1 veya 2 tanesi kapıcıya teslim edildi sadece, kapıcıda bana getirdi zaten.
GreatArcher dedi: Hocam genelde ağır eşyaları kuryeler getiriyor galiba. Kuryeler de özel olduğu için kapıya kadar getiriyorlar diye biliyorum yanlış bilmiyorsam. Genişletmek için tıkla... Ben tam bilmiyorum ama şu ana kadarki bütün kargolarım kapıma kadar geldi. 1 veya 2 tanesi kapıcıya teslim edildi sadece, kapıcıda bana getirdi zaten.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 9 Mayıs 2022 #13 İşini iyi yapan biriyse her türlü getirir. Sipariş taşınamayacak kadar ağırsa şubeden alınması için ararlar zaten.
İşini iyi yapan biriyse her türlü getirir. Sipariş taşınamayacak kadar ağırsa şubeden alınması için ararlar zaten.