Maestro. Kilopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 426 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çevirmen 16 Eylül 2019 #21 Sakin ol dostum en nihayetinde gelecek. En geç 19 Eylül'de gelebilir. Evde olmazsan bile 3 gün içinde şubeye gidip elden teslim alabilirsin. Atla deve değil, kasma kendini.
Sakin ol dostum en nihayetinde gelecek. En geç 19 Eylül'de gelebilir. Evde olmazsan bile 3 gün içinde şubeye gidip elden teslim alabilirsin. Atla deve değil, kasma kendini.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Eylül 2019 #22 *RossTheGhost* dedi: No'yu bakabiliyorum, söylememe gerek yok. Ok. Genişletmek için tıkla... Söylemene gerek yoksa, bizim de bir şey söylememize gerek yok o zaman.
*RossTheGhost* dedi: No'yu bakabiliyorum, söylememe gerek yok. Ok. Genişletmek için tıkla... Söylemene gerek yoksa, bizim de bir şey söylememize gerek yok o zaman.
R *RossTheGhost* Centipat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 21 17 Eylül 2019 #23 Bir de şu an teslimatta yazıyor ne demek bu? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2019
Maestro. Kilopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 426 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çevirmen 17 Eylül 2019 #24 *RossTheGhost* dedi: Bir de şu an teslimatta yazıyor ne demek bu? Genişletmek için tıkla... Dağıtıma çıkmış.
*RossTheGhost* dedi: Bir de şu an teslimatta yazıyor ne demek bu? Genişletmek için tıkla... Dağıtıma çıkmış.