Merhaba hocam. Aynı olay benimde başıma gelmişti. Aras kargonun sitesinden baktığımda ürünün başkasına teslim edildiğini gördüm. Haliyle çılgına döndüm ama saat 18.00 geçtiği için müşteri hizmetlerine ulaşamadım. Ertesi gün sabah o sinirle şubesine gittim. Ürünümün şubede olduğunu ve o gün teslim edemedikleri için sisteme o şekilde girdiklerini belirttiler ve özür dilediler.Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, 15.05.2020 tarihinde İncehesap sitesinden bir ekran kartı satın aldım. Siparişim 22.05.2020 tarihinde Aras kurye ile kargoya verildi ve ertesi gün telefonuma Aras kuryeden mesaj geldi. Mesajda ürünümün kargoya verildiğini, kargo takip numarası ve kargomu takip edeceğim link yazıyordu. Ben ara ara kontrol ediyordum. Aradan 6 gün geçti ama kargodan ses seda yok. Kargoda sadece yolda yazıyor başka hiçbir bilgi yok. Uzun süredir gelişme olmadığı için kargoyu aramak istedim ve zor da olsa müşteri hizmetlerine bağlandım. Müşteri hizmetleri bana kargonun Aras Kargo'ya yönlendirildiğini, Aras Kargo'nun sitesinden takip edebileceğim takip numarası verdi ve konuşmamızı burada sonlandırdık. Konuşma sonrası ben hemen Aras Kargo'nun sitesinden takip numaramı girdim ve ne göreyim 27.05.2020 tarihinde kargom Mersin Silifke'de bir adrese Mehmet Şenol isminde bir kişiye teslim edilmiş. Hemen Aras Kargo ile iletişime geçmeye çalıştım ama imkansız. Hiçbir şekilde telefonla ulaşamıyorum, hiçbir bilgi alamıyorum. Şikayetvar sitesine yazdım geri dönüş yok, ortada kaldım. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Yardımlarınıza ihtiyacım var. Ürünün e faturası bende mevcut. Yapılan telefon görüşmelerinin kayıtları mevcut. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Kargo tarafına hiçbir şekilde ulaşamıyorum. İncehesap konuşmalarımızda ise kendilerinin kargo şirketine yazdıklarını söylüyorlar herhangi bir gelişme olmuyorMüşteri hizmetlerine tekrar bağlanıp durumu izah edin. Siz belki sadece bir adres olabilirsiniz kargo firmasının gözünde ama, İncehesap onlar için anlaşmalı firma. Bu bağlamda onların işini daha dikkatli ve özenli yapmaları gerekiyor. Zaten burada daha çok İncehesap mağdur. Bu yaşanılan sıkıntıdan ötürü size sistemi tekrar göndermeleri ve mali olarak zarara girebilirler. Bütün bunlar yaşanmadan, kuryenin kargo teslim tutanağında var ise alıcının adres, isim, T.C. ve imza bilgileriyle aynı adresten sizin ürününüzü aldırılabilir. Bu ürün muhtemelen size öylece gelmez ve İncehesap size sıfır gönderir. Kim bilir belki de o alan kişi kullanmamıştır. Yani çözümler var ama muhattabınız İncehesap. Ticaret, İncehesap ile gerçekleşti ve siz hizmeti alamadınız.
Beklemeniz gerekiyor olabilir. Siz doğrudan ARAS kargoya mail atarak da çözüm bulabilirsiniz. Ayrıca Bölge müdürlüklerini aramanız daha iyi olabilir. Dediğim gibi size yardımcı olabilecek daha çok burada İncehesap.Kargo tarafına hiçbir şekilde ulaşamıyorum. İncehesap konuşmalarımızda ise kendilerinin kargo şirketine yazdıklarını söylüyorlar herhangi bir gelişme olmuyor
Dediğim gibi dava açın eğer Amerika'da yaşıyor olsaydınız eyalete göre hapis cezasına kadar yolu vardı. Ülkemizde tazminat davası açabilirsiniz.Kargo tarafına hiçbir şekilde ulaşamıyorum. İncehesap konuşmalarımızda ise kendilerinin kargo şirketine yazdıklarını söylüyorlar herhangi bir gelişme olmuyor
Ürünün teslim edildiği tarih 27.05.2020 Saat 15.20 üzerinden 4 gün geçti hiçbir gelişme yok sistemde bir değişme yok . Bana dönüş yapan birisi yok. Adanada yaşadığım için şubeye gidemiyorum iletişim hiçbir şekilde kuramıyoruz.Merhaba hocam. Aynı olay benimde başıma gelmişti. Aras kargonun sitesinden baktığımda ürünün başkasına teslim edildiğini gördüm. Haliyle çılgına döndüm ama saat 18.00 geçtiği için müşteri hizmetlerine ulaşamadım. Ertesi gün sabah o sinirle şubesine gittim. Ürünümün şubede olduğunu ve o gün teslim edemedikleri için sisteme o şekilde girdiklerini belirttiler ve özür dilediler.
Davayı İncehesaptan tarafına mı kargo tarafına mı açmamız gerekiyor çünkü benim gözümde tek çözüm yolu dava olarak görünüyor.Dediğim gibi dava açın eğer Amerika'da yaşıyor olsaydınız eyalete göre hapis cezasına kadar yolu vardı. Ülkemizde tazminat davası açabilirsiniz.