Kargonun 1 gündür aynı şubede olması normal mi?

whatsername21

Hectopat
Daha fazla  
Dün internetten bir ürün aldım ve aldıktan 1 saat sonra kargoya verildi ancak kargoya verildiğinde saat 16.00 civarıydı ben de doğal olarak o gün harekete geçmesini beklemedim mesai sonuna yakın bir saat diye ancak üzerinden 1 gün geçmiş olmasına rağmen hala aynı şubede gözüküyor. Birebir aynı kargo firmasıyla bugün bana kargolanan başka bir ürün ise kargoya verildikten 1 saat sonra taşımaya geçti.

Bu kadar beklemesi normal midir? Kargo firması Yurtiçi Kargo. 1 gündür aynı şubede olan ürün Ankara'dan, diğeri ise İstanbul'dan geliyor ancak Ankara'dan gelen ürünün teslim tarihi yarın olarak gözüküyor. Asıl anlamadığım şey daha yola bile çıkmamış bir şeyi nasıl yarın teslim edecekler?

Hocam şehre vardığı zaman güncellenir şimdi değil tahmini teslim tarihi yarına ise bu akşam gelir. Hemde bu havalarda ulaşım olumsuz etkileniyor normal yani bunlar tahmini teslim tarihi bile uzayabilir.

Hocam elime ulaşan kargonun farklı şehirde kaldığı durum bile oldu yani güncellenir sistem geç işliyor galba.

Hocam şehre vardığı zaman güncellenir şimdi değil tahmini teslim tarihi yarına ise bu akşam gelir. Hemde bu havalarda ulaşım olumsuz etkileniyor normal yani bunlar tahmini teslim tarihi bile uzayabilir.
Birebir aynı kargo firmasının bir paketi güncelleyip bir paketi güncellemiyor oluşu mantıklı gelmiyor bana. Zaten klasik kargocular açmıyorlar telefonu o nedenle bilgi de alamıyorum.
Hocam elime ulaşan kargonun farklı şehirde kaldığı durum bile oldu yani güncellenir sistem geç işliyor galba.
Teknik sorunlar olabilir evet ona lafım yok ancak birebir aynı kargo firmasının bir paketi güncel tutup diğerini tutmaması mantıklı gelmiyor sadece.

6 gün boyunca ürünü aynı depoda beklemiş biri olarak normal.

Müşteri hizmetleriyle görüştüm ve bana sistemin güncellenmediğini ve aslında kargonun yola çıkmış olduğunu söylediler, bugün bahsettiğim 2 kargo da teslim edilecekmiş dediklerine göre. Ancak benim önümdeki sorguda hiçbir gelişme yokken müşteri hizmetlerinin bu bilgiye ulaşabiliyor olması bana saçma geliyor. En başında benim de bu bilgiye erişimim olsa zaten müşteri hizmetleriyle uğraşıp insanların zamanını bu kadar basit bir mesele için boşa harcamamış olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…