Adnan1
Femtopat
Daha fazla
Ailem Trendyol'dan bir ürün almış ve alınan ürün direkt kapının oraya bırakmışlar. Bizi aramışlar lakin adamlar ulaşamamış. Ailem ise kargoyu kapıya bıraktıkları için ve bizim apartman da bir ara bizim ayakkabımız çalındığı için ailem şikayet etti. Sonra ailem numarayı sebepsiz yere engellemişler. Kargocu öğlen gibi geldi ve bana dedi ki " ben sizin PTT'den boşuna almayın diye buraya koymuştum, 6-7 kere kapıyı çaldım açan olmayınca direkt kapının önüne koymuştum. Böyle olacaksa bir dahakine PTT'ye bırakayım iş çözülsün. Ailenizi arayınca biz direkt ulaşamadık. Engeli kaldırsın ulaşalım. Tehdit etmek amaçlı söylemiyorum " tarzı bir şeyler dedi. Bende " siz bu kargoyu kapının yanına koyduğunuz için ve çalınabileceği için sizi şikayet etmişlerdir " dedim. Kargocu da " tamam bir dahakine PTT'ye bırakırım" dedi. Ben de kendilerine iletirim dedim. Çünkü ben tam olarak şikayet ettiklerini bilmiyordum. Kargocu da bana laf mı attı anlayamadım. Sizce ne yapayım şikayet edeyim mi tekrardan? Ve evde de kimse yoktu öyle koymuş gitmiş.