Kargonun üzerinde ürün fiyatı yazar mı?

Dediğiniz gibiyse sıkıntı olmaz ,zaten merak edipte kimse bakmaz sadece kabak gibi ortada olmasın fiyat.

Üzerinde fiyat yazmasa bile aşağı yukarı fiyatını tahmin edebileceklerini düşünüyorum ama yinede sen bilirsin

Kargonun faturası dış yüzeyindeki bir çeşit poşetin içinde gelir ve genelde katlandığı için fiyatı poşet yırtılıp içerisinden fatura çıkarılmadan gözükmez. Ben bu zamana kadar aldıklarımda dışarıdan fiyatı gözüken görmedim, ama nadiren olabiliyor sanırım.

Bu arada alacağın yer E-Fatura mükellefiyse faturanı mail olarak atarlar. Alacağın yer E-Fatura mükellefi mi diye bir bak.

Vatan bilgisayardan alacağım parçaları,hocam bilgisayardan anlamıyorlar işlemcinin 1000TL olduğunu düşüneceklerini sanmıyorum Ürün ne kadar büyükse fiyat o kadar artar mantığı var .

Ürünün faturası mail olarak e-arşiv fatura şeklinde gönderilir. Dolayasıyla fiyatı sadece sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…