americium Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Trendyol'dan vereceğim siparişi kargopark otomatına göndremek istiyorum. Teslimat noktası olarak Kargopark'ı seçtim. Ürün gelince nasıl teslim alacağım?
Trendyol'dan vereceğim siparişi kargopark otomatına göndremek istiyorum. Teslimat noktası olarak Kargopark'ı seçtim. Ürün gelince nasıl teslim alacağım?
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.516 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 2 Şubat 2023 #2 Ürün oraya ulaşınca size bildirim gelecek. Ürünü teslim alırken uygulamadaki kodu makineye gireceksiniz ve otomatik olarak ürün size verilecek. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2023
Ürün oraya ulaşınca size bildirim gelecek. Ürünü teslim alırken uygulamadaki kodu makineye gireceksiniz ve otomatik olarak ürün size verilecek.
americium Hectopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #3 389072 dedi: Ürün oraya ulaşınca size bildirim gelecek. Ürünü teslim alırken uygulamadaki kodu makineye gireceksiniz ve otomatik olarak ürün size verilecek. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan mı bildirim geliyor?
389072 dedi: Ürün oraya ulaşınca size bildirim gelecek. Ürünü teslim alırken uygulamadaki kodu makineye gireceksiniz ve otomatik olarak ürün size verilecek. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan mı bildirim geliyor?
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.516 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 2 Şubat 2023 #4 americium dedi: Trendyol'dan mı bildirim geliyor? Genişletmek için tıkla... Evet. SMS olarak ta gelebilir.
americium dedi: Trendyol'dan mı bildirim geliyor? Genişletmek için tıkla... Evet. SMS olarak ta gelebilir.