Kargoya verilen ürün kargoda iptal edilebilir mi?

Literarycrawl

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar bir ürün almıştım. Satıcı ile iletişime geçtiğimde ürün kargoya verildiğinden dolayı iptal edilmediğini söyledi ve kargoyu teslim alırken direkt iade gönderebilirsiniz dedi ancak kargolar güvenliğe veriliyor bu durumda kargoyu benim kargo firmasına gidip kargoyu iade etmem gerekecek. Bunun olmaması için kargoyu teslim edilmeden bir şekilde iptal etmem gerek. Eğer Yurtiçi Kargo ile iletişime geçsem kargo teslim edilmeden iptal edebilir miyim?

Selamlar bir ürün almıştım. Satıcı ile iletişime geçtiğimde ürün kargoya verildiğinden dolayı iptal edilmediğini söyledi ve kargoyu teslim alırken direkt iade gönderebilirsiniz dedi ancak kargolar güvenliğe veriliyor bu durumda kargoyu benim kargo firmasına gidip kargoyu iade etmem gerekecek. Bunun olmaması için kargoyu teslim edilmeden bir şekilde iptal etmem gerek. Eğer Yurtiçi Kargo ile iletişime geçsem kargo teslim edilmeden iptal edebilir miyim?
Kargo dağıtıma çıkmadan önce yakalayabilirseniz dağıtıma çıkmadan geri gönderebilirler.

Kargo dağıtıma çıkmadan önce yakalayabilirseniz dağıtıma çıkmadan geri gönderebilirler.

Kargoya verilme mesajı geldiği gibi iletişime geçeceğim umarım kısa sürede dönüş yaparlar.

Birde en hızlı dönüş olması için nereden ulaşmalıyım?

Düzeltme: İtopya desteği yurt içi demişti ama bana şimdi bolt kargo adında bir firmadan paketiniz kargoya verilmiştir mesajı geldi.

WhatsApp destekten bolt kargoya ulaştım ve kargonun iade edileceğini bildirdiler umarım sorun olmaz herhangi numara falan istemediler direkt iade olacaktır dediler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı