Sorumluluk onlarda tabii ki ancak onları ''hatalı'' çıkartana kadar akla karayı seçebilirsiniz. Bu tarz işler insanı yoruyor, karar mekanizması çok yavaş ve yorucu işliyor.
Eğer hepsini taşıyamıyor iseniz ve Köpükleri duruyor ise kasayı, RAM’i, güç kaynağını güzelce paketleyip kargo ile gönderebilirsiniz. Ekran kartı, işlemci, ssd ve hdd’yi kesinlikle yanınıza alın. En azından ben böyle taşırdım
Sakın ama sakın yapma öyle bir şey. Eski bir kargo çalışanı olarak söylüyorum ki bilgisayarını parça parça halde alırsın yapacağın en mantıklı hareket otobüs ile gidiyorsan alt bagaj kısmına ekran kartı üst tarafa denk gelecek şekilde koyman ve muavine tembihlemen.
Sakın ama sakın yapma öyle bir şey. Eski bir kargo çalışanı olarak söylüyorum ki bilgisayarını parça parça halde alırsın yapacağın en mantıklı hareket otobüs ile gidiyorsan alt bagaj kısmına ekran kartı üst tarafa denk gelecek şekilde koyman ve muavine tembihlemen.
Ben hep dikkat ettimde şahit olduğum bir olayı asla unutmam kargoyla NZXT'nin cam kasası gelmiş bir müşteriye kargodan indirirken elemanlardan biri cam kasayı tuttu bildiğin kamyondan yere fırlattı kasanın camı falan paramparça olmuştur zaten.
Kasanın kutu ve köpükleri duruyorsa kutu içerisinde köpük dışında kalan boş yerlere kazak, t-shırt vs sıkıştırarak yollanabilir bence. Ekran kartını ve bellekleri sökün. 20+4 ve işlemci güç pinlerini de her ihtimale karşı anakarttan ayırın. Kutuyuda dıştan streçle sarın.