Kargoyla R7-7700 RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

Gereksiz pahalı Hepsiburada Trendyol gibi sitelerden almayın aynı paraya 4070 sistemler var İtopya, ince hesap, Gaming gen sitelerine bakabilirsiniz.

Hayır bu sistem satın alınmaz. 46K´ya R5 7500F ile RTX 4070 Super´li bir sistem alabilirsiniz.

@nis4krkmz0 Sizin kasa için elinizde ki net bütçe nedir? Söylerseniz daha iyi sistemler önerebiliriz.
İlerisi için ddr5 ve ryzen 7li bi sistem istiyorum oynadığım oyunlar çok ağır oyunlar değil

Ayrı ayrı birçok yerle görüştüm bana 60binden aşağı fiyat çıkartmadılar bütçemden dolayı da taksitli almam gerekiyor, tek tek parça olarak baktığımda da yine rakamlar çok fazla maalesef

Bu sistemi almaktansa beklemeyi tercih ederim. 8 GB VRAM şu anda bir problem yaşatmasa bile ileride ciddi problemler yaşatacak. Ayrıca R7 7700 gereksiz olur.

Gereksiz pahalı Hepsiburada Trendyol gibi sitelerden almayın aynı paraya 4070 sistemler var İtopya, ince hesap, Gaming gen sitelerine bakabilirsiniz.
Taksitle çok uçuyor fiyatlar peşin 6 olduğu için düşünüyorum, fiyat olarak değil de özelliklim olarak alınır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…