Açıkçası Hepsiburada'ya da Trendyol gibi bir yerden böyle sistemleri almaktansa 36-37 bin TL'ye GameGaraj'ya da İncehesap'tan sistem alır ve 46-47 bin TL'ye taksitlendiririm, daha iyi olacağını düşünüyorum.
4060 Ti'li sistemi alacağınıza bunu alıp biraz idare etmeniz daha mantıklı çok gıcık oldum ya adamlar 4060 Ti 8 GB VRAM'lı kasaya 50k ya yakın fiyat çekmişler.
İşlemciden ziyade ekran kartı en azından mantıklı bir şey oldu ayrıca bende Ryzen severim ama Intel'in nesi varmış?
4060 Ti'li sistemi alacağınıza bunu alıp biraz idare etmeniz daha mantıklı çok gıcık oldum ya adamlar 4060 Ti 8 GB VRAM'lı kasaya 50k ya yakın fiyat çekmişler.
İşlemciden ziyade ekran kartı en azından mantıklı bir şey oldu ayrıca bende Ryzen severim ama Intel'in nesi varmış?
Ben işin görsel kısmını da sevdiğim için görünüş olarak akvaryum kasa tercih ediyordum, bu özelliklerde bilgisayar alacaktım fakat 60bin bandında fiyat çıkardılar ve taksitle zaten uçuyor
Yani biraz haklılık payı olsa da çevreye göre değil mantıklı bir şekilde hareket edilmesi taraftarıyım ona bakılırsa 4060 Ti 8 GB e göre 4070 Super daha çok iş yapar ve ileriye dönük sistem olur RAM SSD sonradan halledilir ama ekran kartı almak o kadar rahat değil ve 46k verdiğim sistemde VRAM sorunu yaşamak istemezdim.
Yani biraz haklılık payı olsa da çevreye göre değil mantıklı bir şekilde hareket edilmesi taraftarıyım ona bakılırsa 4060 Ti 8 GB e göre 4070 Super daha çok iş yapar ve ileriye dönük sistem olur RAM SSD sonradan halledilir ama ekran kartı almak o kadar rahat değil ve 46k verdiğim sistemde VRAM sorunu yaşamak istemezdim.
Bilgim yok çevrem oyun için Ryzen'in daha çok iş görür olduğunu söyledi.
Ben işin görsel kısmını da sevdiğim için görünüş olarak akvaryum kasa tercih ediyordum, bu özelliklerde bilgisayar alacaktım fakat 60bin bandında fiyat çıkardılar ve taksitle zaten uçuyor.